Bitcoin, spre pragul de 100.000 USD: Ce schimbări aduce noul val de optimism cripto
Bitcoin, cea mai mare...
Potrivit sursei citate, Țara Soarelui Răsare gândește, cu siguranță, la un plan. Iar toți cei care se pricep la treburile militare afirmă că Japonia este o adevărată putere nucleară și că țările din jur ar trebui să fie vigilente, scrie în continuare Sohu.
Deși în ultimele câteva decenii Japonia s-a dezvoltat sub atenta supraveghere a Statelor Unite, acest control a fost și este mai degrabă unul formal. Japonezii sunt un popor destul de secretos și nici chiar SUA nu-și permit să riște. Japonia s-a folosit de susținerea SUA pentru a se transforma într-o mare economie a lumii. Și nu numai.
Deși prezența forțelor armate presupune autoapărărea, după capacitatea de luptă, Japonia intră printr primele zece țări ale lumii, iar nivell ei tehnologic al armatei nipone nu poate fi subestimat. În ultimi ani, japonezii au construit o serie de portelicoptere deosebit de puternice și performante. În același timp, deși Japoniei îi este interzis să dezvolte arme nucleare, Țara Soarelui Răsare a construit unele dintre cele mai moderne centrale atomice din lume și folosește energia nucleară pentru producerea electricității.
Citește și Surprinzătoarele avioane de atac ale Japoniei! Aviz Rusiei
Pe de altă parte, în pofida faptului că Japonia nu produse armament nuclear, ea ocupă poziții fruntașe când vine vorba despre utilizarea tehnologiilor nucleare. În timp, Japonia a cumulat suficient material nuclear, ceea ce poate conduce cu gândul la ambiții nebănuite. Oricum, în cazul izbucnirii unui război, Japonia se poate mobiliza rapid pentru a fabrica, potrivit estimărilor, 6000 de bombe atomice, insistă publicația chineză Sohu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Bitcoin, cea mai mare...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...