Noul Coronavirus a luat cu ASALT Marea Britanie
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Noul Coronavirus a luat cu ASALT Marea britanie
Noul Coronavirus a luat cu ASALT Marea britanie
A existat o creștere îngrijorătoare a cazurilor de tulpină mutată a coronavirusului pe măsură ce speculațiile se învârt spre faptul că Downing Street ar putea anunța reguli și mai dure pentru sud-estul Angliei.

Se crede că Boris Johnson are în vedere restricționarea călătoriilor în sud-estul Angliei, după o creștere îngrijorătoare a cazurilor de coronavirus mutat.

Se pare că prim-ministrul analizează un plan de consolidare a regulilor în zonele din jurul capitalei și coastei de sud.

Se întâmplă după ce Matt Hancock a declarat că unele cazuri au crescut în spirală în unele județe de origine și în Londra.

Secretarul de sănătate a declarat joi la Commons: „În sud-estul Angliei, cazurile au crescut cu 46% în ultima săptămână. În spitale au crescut cu o treime. În estul Angliei, cazurile au crescut cu două treimi, iar internările în spitale au crescut cu aproape jumătate. Prin urmare, este necesar să se aplice măsurile de nivelul trei într-o zonă mult mai largă din sudul și sud-estul Angliei.”

Potrivit rapoartelor din The Telegraph, Boris are în vedere acum o înăsprire de urgență a restricțiilor, care ar putea fi anunțată imediat sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel