O companie înființată de un român în SUA, pe lista scurtă pentru premiul Timmy 2018
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
O companie americană înfiinţată de un român, Digital Authority Partners, se află printre cei 10 finalişti pentru Premiul Timmy din 2018, pentru cea mai mare diversitate la un loc de muncă în domeniul tehnologic din Statele Unite ale Americii. 

Potrivit comunicatului companiei, câştigătorul premiului este decis 50% pe baza votului popular şi 50% pe baza unui juriu de specialitate. 

Codrin Arsene a plecat în America în 2006, după ce a primit primul pe ţară Bursa Specială a Guvernului României. În prezent, el deţine o companie de consultanţă şi IT cu sediul în Chicago, Illinois. Este absolvent al Universităţii din Chicago (a treia cea mai bună universitate din America), unde a terminat facultatea cu onoruri în două specialităţi în 2010, şi un masterat în Ştiinţele Comunicaţiilor în 2012. 

Firma acestuia, Digital Authority Partners, oferă soluţii digitale de transformare tehnologică unora dintre cele mai mari companii din domeniul medical, al serviciilor financiare şi organizaţiilor guvernamentale, ajutându-le să-şi transforme afacerea şi să se adapteze epocii digitale. 

Compania Digital Authority Partners este prima afacere românească din America care a fost nominalizată pentru această distincţie. 

În anii anteriori, acest premiu a fost câştigat de companii precum Facebook, LinkedIn, Venmo şi TripAdvisor. 

"Pentru noi este o onoare şi un privilegiu să fim finalişti pentru unul dintre cele mai semnificative premii în domeniul tehnologic în Statele Unite. Mai exact, suntem nominalizaţi pentru cel mai Divers şi inovativ loc de muncă. Câştigătorul este desemnat în urma unui vot public şi în urma unor deliberări făcute de un juriu de experţi în condiţii de muncă", a declarat pentru AGERPRES Codrin Arsene, preşedintele companiei Digital Authority Partners. 

Până în prezent, Digital Authority Partners a avut peste 200 de clienţi din SUA, Anglia, Germania, China, Hong Kong şi Emiratele Arabe. 

Compania a devenit finalistă la premiul Timmy datorită modalităţii unice de angajare. Când cineva aplică la o slujbă în cadrul companiei, toţi solicitanţii primesc un link către un formular Google care include o listă de sarcini completate deja de un angajat DAP pentru un alt client în trecut. DAP vrea să vadă cum face faţă o persoană job-ului de zi cu zi al unui alt angajat din echipa DAP, pe baza unei sarcini care a fost deja executată în trecut. După ce toate persoanele trimit răspunsurile aferente, 4 angajaţi seniori votează într-un document răspunsurile pentru fiecare sarcină efectuată, care este evaluată vizavi de cum un angajat DAP a completat deja aceeaşi sarcină. Aplicanţii care răspund la fel de bine sau mai bine decât munca deja completată sunt invitaţi la un interviu. Cel mai important este că cei 4 angajaţi care dau note aplicanţilor nu văd CV-urile persoanelor, ci numai munca efectuată. 

Votul public pentru cea mai diversă companie americană continua până pe 1 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...


pixel