O stațiune din Maldive caută un angajat ”special” căruia îi oferă un an de cazare gratuită
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Ce trebuie să facă acest angajat special pentru 750 de dolari pe lună
Ce trebuie să facă acest angajat special pentru 750 de dolari pe lună
Cel care va câștiga concursul de angajare, care va trece toate probele, se va bucura din plin. Cei care doresc să-și încerce norocul trebuie să se grăbească. 

O librărie din stațiunea Soneva Fushi din Maldive a scos la concurs un post vacant de "librar desculț". Salariul este de 750 de dolari pe lună, iar candidatul va locui într-o vilă care costă 36.500 de dolari pe noapte. zi. Postul este pentru un an. Ultima zi de înscriere este 13 august.

Potrivit TimeOut, în descrierea postului se spune că candidatul trebuie să cunoască limba engleză, scris și vorbit, la perfecție. De asemenea, candidații trebuie să aibă experiență în domeniul vânzărilor de cărți sau de editor, să iubească lectura și să dețină cunoștințe temeinice de literatură clasică și contemporană.

Pe de altă parte, viitorul "librar desculț" trebuie să aibă abilități SMM pentru a gestiona paginile sociale ale companiei. De asemenea, angajatul va răspunde de menținerea conturilor Barefoot Bookseller. În plus, librarul va gestiona magazinul și va fi responsabil de organizarea de cursuri și prelegeri de scriere creativă.

Proiectul Barefoot Bookseller a început în 2018, când Ultimate Library, firmă care se ocupă cu organizarea de biblioteci pentru hoteluri, reședințe private și comercianți, a deschis o librărie la Soneva Fushi Resort, pe insula Kungfunadu. Insula este supusă regulii "fără pantofi, fără știri". Această regulă înseamnă că oaspeții trebuie să se deconecteze complet de lumea exterioară și să uite că există încălțări. De aceeași viitorul librar va umbla desculț

Merită amintit că, anul trecut, când pandemia de coronavirus încă își făcea de cap prin lume, Anantara Veli Maldive a oferit oaspeților săi cazare nelimitată pentru 30.000 de dolari. În schimbul acestei sume, cei care au optat pentru această ofertă denumită "Unlimited Stay in Paradise", s-au putut bucura de un bungalow propriu, deasupra apei un număr nelimitat de zile. Hotelul preciza că suma include deja toate taxele și impozitele.

Pe lângă cazare, pachetul include un mic dejun gratuit zilnic pentru două persoane, transferuri nelimitate de la aeroportul Malé și o reducere de 25% la mese și tratamente spa. One Mile at a Time nota că, deși Anantara Veli Maldives nu se numără printre cele mai scumpe hoteluri din Maldive, o noapte de cazare costă în jur de 500 de dolari. 

Citește și Jobul de vis. Primești 5000 de dolari, bani de buzunar, doar ca să faci plajă

Sunt numeroase companiile care răsplătesc activități aparent revoltător de simple cu salarii mai mult decât decente.

În Suedia, spre exemplu, se oferă un loc de muncă pe viață, cu un salariu lunar de aproape 2500 de euro. Care sunt obligațiile angajatului? Nu trebuie să facă mai nimic. Proiectul ”Funcția veșnică” a fost lansat de pictorii Simon Goldin și Jakob Senneby, dispuși să plătească o astfel de remunerație unei persoane a cărui singură îndatorire va fi să aprindă lumina dimineața și să o stingă la sfârșitul zilei de muncă. 

Locul de muncă va fi stația feroviară Korsvagen, aflată acum în plină construcție în orașul Goteborg. După ce aprinde dimineața luminile în toată clădirea, angajatul are liber până la sfârșitul programului, timp în care poate face orice altceva. O singură condiție: nu se admit întârzieri. În rest, lucrătorul își poate depune cererea de demisie. Dar, dacă munca se va dovedi pe placul lui, își poate păstra locul de muncă până la sfârșitul vieții.

Mai nou, o companie americană oferă 5000 de dolari celor care adoră să facă plajă și să locuiască la moteluri. Ce poate fi mai frumos și mai atractiv? Te plimbi de la o plajă la alta, te lăfăi sub razele soarelui și te bălăcești în ocean cât dorești, apoi te duci la hotel să prinzi forțe pentru ”o nouă zi de muncă”! La o primă vedere chiar pare jobul de vis. Vrei să afli mai multe detalii? Citește AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel