Oamenii de știință au făcut DESCOPERIREA! Viața pe altă PLANETĂ
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Oamenii de știință au făcut DESCOPERIREA! Viața pe altă PLANETĂ
Oamenii de știință au făcut DESCOPERIREA! Viața pe altă PLANETĂ
Experții de la Universitatea de Stat din Washington, SUA, au observat peste 20 de planete care ar putea indeplinii condițiile de locuit mai bune decât pe Pământ.

Astronomii au dezvăluit că sunt de părere că planetele din afara sistemului nostru solar ar putea fi chiar mai bune pentru viața umană decât planeta noastră.

Astronauții au făcut noi EXPERIMENTE! Agricultură pe Marte

Noul studiu, realizat de experții de la Universitatea de Stat din Washington, a arătat catalogarea caracteristicilor planetelor cu potențial „super locuibil” din spațiul cosmic, potrivit DailyStar.

Planetele ar putea reprezenta o mare șansă de a descoperi viața în altă parte, precum și alte lumi potențial locuibile pentru oameni.

Șeful studiului, profesorul Dirk Schulze-Makuch a declarat că: „Odată cu lansarea următoarelor telescoape spațiale, vom obține mai multe informații, deci este important să selectăm câteva ținte. Trebuie să ne concentrăm pe anumite planete care au condițiile cele mai promițătoare pentru o viață complexă. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți să nu ne blocăm în căutarea unui al doilea Pământ, deoarece ar putea exista planete care ar putea fi mai potrivite pentru viață decât a noastră."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel