Obiceiuri de miliardari! De la supă instant, la haine la indigo
Autor: Simona Haiduc | 25 iun 2022, 14:05
Practic, rămân oameni normali
Practic, rămân oameni normali
Sunt oameni activi, personalități în diferite domenii, modele pentru mulți tineri care vor să devină cineva. Au mulți bani, chiar foarte mulți. Dar au și obiceiuri, bizare în ochii multora, pentru că sunt simple și banale. 

Tim Cook
Directorul general al companiei Apple, Tim Cook, este renumit pentru stilul său sănătos de viață. Face sport și petrece foarte puțin timp pe rețelele de socializare. Greu de imaginat, dar Tim Cook se trezește în fiecare dimineață la 3,45. Înainte de a porni spre birou, șeful Apple își verifică poșta electronică și scrie scrisori subalternilor, după care intră în sala de sport.

Mark Zuckerberg
Miliardele din conturi și renumele nu i-au schimbat obiceiurile fondatorului Facebook. Are o vilă în Hawaii și avion privat, dar la muncă merge cu fie cu un Volkswagen Golf și Honda Fit. Cel mai ciudat dintre obiceiurile omului de afaceri - să îmbrace mereu aceleași haine. Garderoba lui este formată exclusiv din pantaloni și tricouri la fel. Zuckerberg spune să, astfel, scapă de problema alegerii și eliberează timp prețios pentru alte activități.

Jack Ma
Fondatorul companiei Alibaba este, după cum bine se știe, unul dintre cei mai bogați oameni din China, chiar dacă acum a intrat, se pare, în dizgrația autorităților. Situația lui financiară îi permite, desigur, să consume numai mâncăruri alese și sofiscate dimineața, la prânz și seara. În schimb, el preferă supă instant. Din aceea cu fidea. Este masa lui de prânz de mai bine de 20 de ani.

Citește și Sfatul celui mai bogat om al lumii: Cum trebuie luate deciziile

Warren Buffett
Renumitul investitori american petrece zilnic șase ore citind ziare și rapoartele companiilor sale. Pasiunea pentru lectură o are din tinerețe: când a început să facă bani, el citea zilnic câte 600-700 de pagini.

Richard Branson
Fondatorul Origin Group este cunoscut pentru pasiunea pentru călătorii și pentru ura pentru costumele de haine. Branson este un sportiv înrăit și dedica zilnic patru ore pentru aceste hobby-uri.

Sergey Brin
Chiar dacă se numără printre cei mai bogați oameni ai lumii, cu o avere estimată la peste 53 de miliarde de dolari, fondatorul Google, Sergey Brin, continuă să cumpere produse alimentare și haine din magazinele obișnuite, chiar și din cele cu prețuri mici. Brin spune că părinții l-au învățat, în copilărie, că poți fii fericit și fără obiecte scumpe.

Bill Gates
Fondatorul companiei Microsoft și, cândva, cel mai bogat locuitor al planetei, respectă un regim sănătos de viață, dar nu poate trăi fără Cola dietetică. În urmă cu vreo câțiva ani, el a recunoscut chiar că, la birou, consumă cam 3-4 doze și că, pe an, ar putea da spre reciclare 16 kilograme de aluminiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O nouă zi liberă. Angajatorii, obligați să o acorde

Angajatorii ar putea fi obligați să acorde o nouă zi...

Prețul gazelor naturale s-a prăbușit în Europa

Preţul gazelor naturale în Europa a scăzut la cel mai...

Șoferii pot verifica online istoricul sancțiunilor rutiere

Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat recent,...

Fondurile de pensii facultative, în creştere cu 17,35%

Fondurile de pensii facultative aveau active în valoare...

Românii au patru destinații de vacanță preferate

Românii au patru destinații de vacanță favorite care...

Biden, mulțumit că SUA evită o situație catastrofală

Acordul bugetar de principiu găsit cu opoziţia...

Azi, timp de 7 ore, prețul energiei va fi negativ în România

Pentru a doua săptămână consecutiv, prețul energiei...

Elon Musk, undă verde la implanturi cerebrale

Neuralink, start-up creat de miliardarul american Elon...

Crossuri externe