Black Friday. Ochelari de soare la prețuri mici
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Lensa.ro, magazin online de optică, pune în vânzare de Black Friday 2018 ochelari de soare, rame de vedere și lentile de contact colorate cu discounturi de până la 70% și se așteaptă la vânzări de peste 100.000 de euro, aproximativ 3.000 de produse în perioada campaniei, în creștere cu 50% față de o perioada normală din an.

De Black Friday, ramele Polarizen pornesc de la 79 lei la Lensa.ro, în timp ce ochelarii de soare au discounturi de până la 70%. În această perioadă, livrările sunt gratuite pentru comenzi de peste 150 lei, iar returul este gratuit în 30 de zile.

Cel mai mare showroom de optică de pe piața din România deținut de Lensa.ro, în apropiere de mall-ul Afi Cotroceni, așteaptă pasionații de shopping de Black Friday cu peste 3.000 de modele de ochelari de soare și de vedere de la peste 70 de branduri internaționale.

Iată câteva dintre brandurile incluse în campania de reduceri Lensa.ro de Black Friday 2018: Polarizen, Hawkers, Polaroid, Ray-Ban, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polar, INVU, ZenVu Colors, Solotica, Adore, etc.

Despre Lensa.ro

Lensa.ro a avut, în prima jumătate din 2018, o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro din vânzarea de ochelari de soare și de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul acesta, Lensa.ro a obținut distincția "Magazinul anului în e-commerce 2018" și locul I la categoria „Health&Beauty” în cadrul GPeC (Gala Premiilor eCommerce din România).

Pe lângă produsele de optică, Lensa oferă și o gamă extinsă de servicii. Este vorba de: determinarea gratuită a dioptriilor, adaptare la lentile de contact, consultanță specializată pentru cumpărarea de ochelari de vedere, montaj lentile de ochelari, precum și reparații rame.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel