Pe cât de banală arată de dinafară, pe atât de incredibilă este în interior FOTO
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Ne place de multe ori să ne cufundăm într-o lume a fanteziei grație cărților și filmelor. Unii își doresc atât de mult, încăt își crează singuri o astfel de atmosferă. Cum ar fi, spre exempllu, pictorul și desingnerul de interioare Ed Bemis, din statul american Oregon. 

În împrejurimile orașului Ashland, el și-a construit o proprietate, pe care a botezat-o Shining Hand Ranch. Privită din exterior, casa nu impresionează, părând oarecum banală și lipsită de strălucire.

De îndată ce ușa de la intrare se deschide, lucrurile se schimbă radical: pășind peste prag, intri, practic, într-o lume care pare cu adevărat desprinsă din paginile de povești.

Imobilul are o suprafață de 825 metri pătrații, fiind înconjurat de un teren uriaș, de 263 de hectare. Totul la un preț de 7,6 milioane de dolari.

Locuința este în totalitate opera artiștilor locali, fie ei sculptori, pictori sau meseriași. Funcționează exclusiv pe bază de surse ecologice, încălzirea fiind asigurată de energie geotermală.

Citește și Zodiile care câștigă mulți bani, dar au o mare problemă

Detaliile de interior sunt confecționate manual. Bemis a lucrat un an și jumătate la ușa de intrare, făcută din swietenia braziliană, un fel de mahon. Deasupra șemineului pot fi admirați doi dragoni, ai apei și focului, din mozaic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel