Porsche 911 și Jeep Truck, printre cele mai tari mașini prezentate la târgul auto de la Los Angeles
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
La targul auto de la Los Angeles au avut loc câteva lansări mult așteptate de fanii mașinilor puternice.

Bentley Continental GT decapotabil


Bentley a lansat, mai devreme în 2018, a treila generație din cea mai bine vândută mașină a sa, Cotinental GT, un cupe de lux de 200,000 de dolari. Acum a lansat versiunea decapotabilă. Motorul esye de 6.0 litri, twin-turbo W12 cu 626 de cai putere și poate atinge vitema maximp de 333 de km/h. Capota controlată electronic se închide în numai 19 secunde la viteza de deplasa de 50 km/h.

Porsche 911


Porsche a creat o nouă generație a 911. Porsche 911 Carrera S și 4S a lui 2020 vine pe platforma 992 care produce mai multă putere și viteză. Modelul S dezvoltă o putere de 443 cai și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 3,5 secunde. Opțiunea Sport Chrono taie câteva zeci de secunde din performanța sa. Interiorul lui 911 are un update iar Porsche Wet Mode ajută navigarea pe drumurile ude, acestea fiind numai două din noile opțiuni ale vehiculului.


Mercedes-AMG GT R


Mercedes a lansat noua sa mașină sport the AMG GT R PRO într-o ediție limitată. Cupeul reprezentativ al producătorului are un exterior imbunătățit, performanțele direcției și controlul dinamic fac mașina și mai agilă.


Jeep Gladiator Rubicon


Jeep se întoarce pe segmentul camionetelor cu Jeep Gladiator, care are la bază SUV-ul off-road Wrangler. Camioneta cu patru uși vine standard cu capotă din pânză și are aceleași capabilități ale Wrangler, inclusiv tracțiunea integrală. Poate tracta până la la 3,5 tone.


Rivian R1T and Rivian R1S


Rivian este un start-up din Michigan care produce mașini de teren electrice . Atât camioneta R1T cât și SUV-ul R1S au foct concepute ca să poată până la 650 de km cu bateria încârcată complet. Poate ajunge la 100 km/h în numai 3 secunde iar SUV-ul poate transporta 7 pasageri. Amândouă vehiculele se pot deplasa prin apă adâncă de 36 de cm. Rivian are în plan să construiască mașinile într-o fostă fabrică a Mitsubishi din orașul Normal, Illinois, iar livrările vor începe în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel