Profețiile CUTREMURĂTOARE ale anului 2021. Baba Vanga: Este abia ÎNCEPUTUL
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Profețiile CUTREMURĂTOARE ale anului 2021. Baba Vanga: Este abia ÎNCEPUTUL
Profețiile CUTREMURĂTOARE ale anului 2021. Baba Vanga: Este abia ÎNCEPUTUL
Baba Vanga, celebra clarvăzătoare care a prezis atacurile de la 11 septembrie din 2001 ar fi văzut că în 2021 se va găsi leacul cancerului, însă nici catastrofelee nu lipsesc din această viziune, iar un „Dragon” ar urma să domine lumea.

Numită și Nostradamus din Balkani și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, dar a fost înzestrată cu un dar aparte: cel de a prezice ce urmează să se întâmple în lume, până în anul 5079, atunci când, potrivit spuselor ei, lumea se va sfârși. Pentru anul 2021, Baba Vanga a spus că se va găsi tratamentul pentru cancer, dar se vor întâmpla numeroase alte lucruri importante, la nivel național.

Prezicătoarea a spus despre anul 2021 că este anul în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer. ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Nici Donald Trump nu a scăpat de premonițiile făcute de Baba Vanga. Despre el, aceasta a spus: „Oficialul va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”, arată The Mirror.

Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. ”, spunea clarvăzătoarea.

Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca prezicătoarea să se refere la China, iar cei ”trei uriași” ar putea fi Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom lua contact cu extratereștrii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...


pixel