Prognoza meteo 15 noiembrie 2021. Cum va fi VREMEA
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Prognoza meteo 15 noiembrie 2021. Cum va fi VREMEA
Prognoza meteo 15 noiembrie 2021. Cum va fi VREMEA
Vremea se va menţine în general închisã în sudul şi estul ţãrii şi trecãtor se vor semnala ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasã, cerul va fi mai mult senin şi doar pe suprafeţe mici se va semala ceaţã.

La noapte, în regiunile extracarpatice va fi nebulozitate de nivel jos şi pe arii restrânse ceaţã, asociate trecãtor cu ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, şi doar izolat, cu o probabilitate mai mare în zonele joase de relief din centru, va fi ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -3 şi 7 grade.

În Bucureşti, norii de nivel jos vor persista şi trecãtor vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 5…6 grade.

În ţară, vremea se va menţine în general închisã în sudul şi estul ţãrii, unde nebulozitatea de nivel jos local va persista şi trecãtor se vor semnala ploi slabe sau burniţã. În vestul Carpaţilor Meridionali, în a doua parte a intervalului, izolat vor fi posibile precipitaţii slabe mixte.

În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasã, cerul va fi mai mult senin, şi doar dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici se va semala ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în sudul Banatului unde la rafalã se vor depãşi 55…65 km/h, iar la viteze mai mici pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 7 grade.

În Bucureşti, nebulozitatea de nivel jos va persista şi trecãtor vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel