Protest gigantic în Misk împotriva lui Alexandr Lukașenko VIDEO
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Protest uriaș în Minsk
Protest uriaș în Minsk
Minsk este scena protestelor din ce în ce mai hotărâte a celor care sunt împotriva rezultatelor alegerilor prezidențiale care au avut ca rezultat menținerea lui Alexandr Lukașenko la putere, acesta fiind la putere de 26 de ani și fiind un devotat supus puterii de la Moscova.

După alegerile care au avut loc în urmă cu o săptămână au început protestele care s-au soldat cu violențe după ce polițiștii au încercat să oprească manifestanții. În urma intervenției violente a poliției cel puțin doi protestatari au murit, unul dintre aceștia fiind împușcat de forțele de ordine.

În cursul zilei de duminică câteva sute de oameni s-au strâns într-un miting de susținere pentru președintele ales Lukașenko însă care au fost copleșiși de cepe peste 200.000 de persoane care s-au strâns în Piața Victoriei din Minsk.

Vladimir Putin nu-l lasă la greu pe Lukașenko. Oferta liderului de la Kremlin

Comunitatea internațională este alături de oamenii din Belarus care doresc o nouă rundă de alegeri dar pe care opțiune pe care Lukașenko o respinge.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel