Revolut a ajuns la 10.000 de angajați
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar efectivele sale vor crește cu 40% pe parcursul anului 2024.

În România, unde Revolut operează ca bancă digitală și deservește peste 3,5 milioane de clienți retail, compania recrutează talente pentru peste 70 de poziții. Astfel, Revolut reconfirmă planurile de creștere ale companiei, într-un context în care, în industrie, se anunță concedieri sau înghețări ale planurilor de recrutare. 

De la înființarea în 2015, numărul de angajați ai Revolut a crescut constant și a ajuns la finalul lui 2023 la 8.000, pentru ca în primele trei luni ale acestui an să atingă 10.000 de salariați. Compania continuă să recruteze talente mai ales pentru departamentele Vânzări, Suport Clienți, AntiFraudă, în majoritatea cazurilor fiind roluri noi. 

„Această cifră rotundă de 10.000 de angajați la nivel global reflectă contribuția enormă pe care echipa noastră o are la succesul constant al companiei. Un succes oglindit atât în inovațiile valoroase puse la dispoziția clienților, cât și în maximizarea rezultatelor la nivel individual și la nivelul companiei în ansamblu. Planurile noastre privind recrutarea de noi talente, de pe toate piețele unde operăm, merg mână în mână cu planurile de extindere la nivel global. Aceste cifre nu sunt doar niște numere, ci sunt bazate pe o realitate evidentă - cu fiecare nou Revoluter intrat în companie, capacitatea noastră de a inova crește și astfel le oferim clienților servicii și produse de o calitate tot mai bună”, a declarat Lucian Ivan, Global Head of Talent la Revolut. 

Revolut este o companie care funcționează mai ales în modelul de lucru de la distanță, ceea ce îi permite să recruteze talente din orice țară, oferindu-le acestora flexibilitatea programului. Aceasta reprezintă un element de atractivitate pentru candidați, care percep compania ca un loc de muncă preferat, fapt ce a contribuit anul trecut la înregistrarea a peste 1 milion de aplicații din toată lumea pentru posturile scoase la concurs. Compania a obținut certificarea Great Place to Work în opt piețe, inclusiv România, în care derulează operațiuni și are angajați. 

Mai multe informații despre această certificare și despre cultura organizațională a companiei sunt disponibile în acest interviu acordat de Lucian Ivan, Global Head of Talent Revolut, revistei Cariere.  

Revolut este o bancă licențiată, care ajută utilizatorii să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Regatul Unit, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, 40 de milioane de clienți din lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut pentru a realiza mai mult de o jumătate de miliard de tranzacții pe lună. Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienții de pretutindeni să-și mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla. www.revolut.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel