Rusia a trimis 50 nave de RĂZBOI spre SUA
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
S-a întâmplat în 2020
S-a întâmplat în 2020
Comandamentul Marinei ruse a trimis cel puțin 50 de nave de război spre coasta Statelor Unite, ca răspuns la aparițiile provocatoare, după cum susține Moscova, ale flotei americane în apropierea coastelor Rusiei. În plus, pe lângă navele de război, nu departe de frontierele SUA au fost observate, potrivit publicației chineze Sohu, un număr mare de avioane de luptă.

Autorii articolului susțin că, în cursul anului 2020, Rusia a trimis cel puțin 50 de nave de război spre Statele Unite și cel puțin 40 de avioane strategice și de vânătoare au fost văzute în apropierea spațiului aerian american.

În opinia analiștilor Sohu, a fost răspunsul Rusiei la măsurile adoptate de SUA. Moscova a demonstrat, astfel, n, că este pregătită să asigure o prezență permanentă a Marinei ruse în largul Statelor Unite și să implice operațional aviația strategică. 

După cum rezultă din respectivul articol, acțiunile armatei ruse a provocat panică la Washington, mai ales că apariția navelor și a aeronavelor militare rusești a fost o manevră neapteptată pentru Pentagon. 

Citește și Este ”ZEUL RĂZBOIULUI”! Chinezii ȘOCHEAZĂ din nou VIDEO

Informația nu a fost confirmată de surse oficiale de la Moscova. Nici o reacție din partea Ministerului Apărării, nici a Kremlinului. O tăcere care poate însemna multe. Cum niciodată nu iese fum fără foc, este posibil, prin urmare, ca un sâmbure de adevăr să existe în relatările publicației chineze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel