Schimbare totală! Ce se întâmplă cu trecerea la ora de vară din 2021
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Parlamentul European a propus o nouă schimbare în privința orei de vară
Parlamentul European a propus o nouă schimbare în privința orei de vară
Parlamentul European a propus o nouă schimbare în privința orei de vară. Mai exact, ultima duminică din martie 2021, când se trece la ora de vară, să fie ultima schimbare pentru ţările din Uniunea Europeană care decid s-o păstreze permanent.

Statele membre care preferă să rămână la ora standard, cunoscută şi drept ora de iarnă, vor face această ultimă schimbare în ultima duminică a lunii octombrie 2021.

Cercetătorii au descoperit un "ceas" genetic care prezice durata vieții

Ţările membre trebuie să notifice Comisia Europeană până în martie 2020 asupra deciziei lor. Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a promis anul trecut că primăvara anului 2019 va fi ultima dată când europenii trebuie să își schimbe ora.

Mai multe țări europene au contestat dorința lui Juncker, deoarece ar presupune mult prea multe schimbări în numeroase domenii de activitate, relateaza romania tv.

Din acest motiv, discuțiile ar putea ajunge la un consens abia în anul 2021, pentru a permite tuturor țărilor să facă o evaluare completă a consecințelor renunțării la ora de iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel