Ministrul Energiei: Contracte de finanțare în valoare de peste 700 milioane de lei
Proiectele vor asigura o putere...
Meta a început deja să respecte Digital Markets Act (DMA), în special în privința interoperabilității aplicațiilor WhatsApp și Messenger, precum și cu o deschidere a serviciilor sale către platformele concurente.
Recent, Meta a anunțat, printr-o postare pe blogul său, noi funcții pentru utilizatorii europeni de WhatsApp și Messenger. Și este suficient să spunem că aceste actualizări ar putea schimba obiceiurile utilizatorilor.
Despre ce este vorba, Meta explică în postarea de pe blogul său: „Am auzit tare și limpede de la alte servicii de mesagerie că opțiunea utilizatorilor de a se conecta cu persoane care folosesc alte aplicații ar trebui să fie clară și ușor de găsit.”
Drept urmare, compania lui Mark Zuckerberg va evidenția notificări în partea de sus a ecranului, informând utilizatorii că există alte servicii de mesagerie. La fel, Meta îi va informa pe internauți de fiecare dat când devine disponibilă o nouă aplicație de mesagerie.
Ceea ce este un lucru bun, în ultimă instană, pentru că, prin simple notificări, cei care folosesc WhatsApp și Messenger (nu sunt deloc puțin, trebuie să recunoaștem), vor descoperi și alte aplicații de conversație.
Clasificare a mesajelor
Fie că este vorba de WhatsApp sau de Messenger, Meta va oferi două moduri de clasificare a mesajelelor din terțe plicații: „combinate” sau „separate”.
În primul rând, va fi posibil separarea completă a mesajelor care ajung în cășuța de recepție a WatsApp sau Messenger, de la terțe aplicații și care vor putea fi direcționate într-un folder separat.
În al doilea rând, va deveni posibilă afișarea tuturor mesajelor într-o singură căsuță de recepție. Deci, indiferent dacă provin de la Messenger, WhatsApp sau o aplicație terță parte, toate mesajele vor fi în același loc.
Funcții de îmbogățire a mesajelor
Nu în cele din urmă, Meta explică că a depășit reglementările DMA prin integrarea funcțiilor de îmbogățire a mesajelor. Se pot enumera, în acest sens: reacții rapide, răspunsuri directe, indicatori de intrare și altele.
Dar asta nu este tot. În conformitate cu DMA, Meta va permite crearea de grupuri de discuții între diferite aplicații, pe parcursul anului 2025. Apoi, în 2027, vor fi posibile apeluri voce/video între diferite aplicații.
Alertă! Nu faceți această greșeală
Dacă partajați fotografii „o singură vizualizare” pe WhatsApp cu intenția ca acestea să dispară automat, e bine să nu vă grăbiți. Pentru că există, se pare, o neregulă. S-a descoperit că o astfel de imagine a reușit, într-un fel sau altul, să ocolească restricția impusă de WhatsApp și, astfel, să se transforme în fotografie permanentă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Proiectele vor asigura o putere...
Valoarea sprijinului acordat...
Surprinzători cine sunt cei mai mari cumpărători.
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o...
O descoperire istorică a fost...
Număr record de donatori-investitori.
Actul normativ a fost promulgat...
Cheltuielile de apărare ale...
Întreprinderea vizată numără...
Negocieri intense pentru un plan de economii fără...
Pe ultima sută de metri!
Dumitru Nancu, directorul...
Miliardarul american Frank McCourt intenționează o...
În multe magazine acest produs...
Grupaj de știri.
Vicepreședintele Administrației...
Cred că de la Bucureşti sau Budapesta nu putem evalua cu...
Creșterea rapidă din ultimele trimestre pune presiune...
În ultimul an, prețul boabelor de cacao a crescut...
Banca Națională a României a...
Decizia vine în urma...
Președintele ales și-a transmis mesajul printr-o postare...
Agenţia Fitch a revizuit...
Totul devine prea scump pentru această țară europeană.
CEC Bank a listat vineri pe...
Dezamăgirea investitorilor a fost foarte mare.
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, o lege...
O criză „foarte, foarte...