Spor de 85% și prime lunare de 2000 de lei. Un spital caută medici
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Din punct de vedere financiar, oferta merită atenție
Din punct de vedere financiar, oferta merită atenție
Există dotări, asistente calificate, locuință de serviciu și multe altele. Sunt doar câteva dintre beneficiile enumerate într-un anunț postat pe Facebook de Tudor Năstăsescu, managerul Spitalului Județean Tulcea, care caută disperat medici pentru secția de Anestezie-Terapie. 

O secție de care medicii par să fugă, pentru că se lucrează la foc continuu. O muncă epuizantă. În semn de protest față de aceste regim de muncă extrem de intens, doi medici au demisionat, creând o situație de adevărată criză.

Managerul încearcă acum tot felul de soluții pentru a atrage atenția cadrelor de specialitate, determinându-i să vină la spitalul pe care îl gestionează.

„În atenția medicilor ATI, Stimați colegi! Vă solicit ajutorul dvs pentru continuarea activității secției ATI din Tulcea. Vă oferim: 1. Spor de 85% 2. Prime lunare prin Consiliul județean Tulcea 3. Cazare 4. Program flexibil 5. Secție ATI dotată corespunzător și colectiv prietenos. Cei interesați mă pot contacta la tel. 0723.217.232.Cu respect, dr. Tudor Năstasescu, manager SJU Tulcea medic primar chirurgie generală”. „Situația este foarte critică. Avem dotări, asistente, locuință de serviciu, program flexibil, să își facă fiecare programul și gărzile cum vor, li se dă de la Consiliul Județean Tulcea și o primă lunară de peste 2000 de lei net… ne mulăm pe cerințele fiecăruia. Mai mult nu știm ce să mai facem“, scrie Năstăsescu.

Citește și Salariu de 13.363 lei pe lună pentru un post în primărie

Deficitul de personal nu este o noutate la Spitalul Județean Tulcea. Totuși, managerul afirmă că, după majorarea salariilor, numeroase posturi vacante au fost ocupat și există șanse ca schema să fie, în sfârșit, completă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel