Euro, la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani față de dolar
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Pentru a răspunde la aceste întrebări, cercetătorii de la Spitalul Mount Auburn (SUA) au analizat impactul temperaturii, al precipitațiilor și al indicelui UV asupra rate transmiterii de COVID-19 în Statele Unite în lunile de primăvară ale anului 2020. Publicate în revista Clinical Infectious Diseases, rezultatele dezvăluie că, deși rata scade odată cu creșterea temperaturii până la 11 grade C însă temeraturile peste această limită nu scade incideța răspândirii bolii în mod semnificativ.
Un indice UV mai mare contribuie, de asemenea, la încetinirea ritmului de creștere a cazurilor noi, dar impactul general rămâne modest iar precipitațiile nu au niciun efect asupra răspândirii bolii.
Acțiunile Gilead scad din cauza rezultatelor modeste ale Remdesivir
Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA spun că pandemia COVID-19 se poate agrava toamna și iarna pe măsură ce temperaturile scad.
În timp ce studiile anterioare asupra SARS-CoV-2 în cadrul laboratorului au arătat că virusul supraviețuiește pentru o durată mai scurtă la temperaturi mai ridicate și este inactivat de lumina UV, puțini au analizat efectele temperaturii, precipitațiilor sau luminii UV asupra ratei de transmitere a virusului în comunitate.
Cercetătorii remarcă faptul că, în timpul pandemiei, metodele de raportare a numărului de pacienți COVID-19 au variat geografic. Strategiile de control, politicile de carantinare la domiciliu și accesul la testare, variabilitatea formatelor de testare și numărul de teste efectuate au variat și în diferite state, deși studiul a încercat să țină cont de acești factori.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Bitcoin, cea mai mare...
Bentley Motors Ltd., unul dintre cei mai exclusiviști...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...