Superstiții de zi cu zi. Ce înseamnă când trosnește mobila
04 iul, 08:51, de  Dana Mihai
Încă din cele mai vechi timpuri oamenii se lovesc de superstiții zi de zi. Unul din multele exemple este acela că nu este bine să duci gunoiul seara. Mulți oameni le respectă cu sfințenie.
Superstiții de zi cu zi. Ce se întâmplă când trosnește mobila
Superstiții de zi cu zi. Ce se întâmplă când trosnește mobila

Să nu ducem gunoiul seara

Superstițiile sunt transmise de la o generație la alta și sunt persoane care cred cu toată ființa lor că dacă fac anumite lucruri vor avea ghinion. De exemplu, se spune că nu e bine să arunci gunoiul din casă seara. Se spune din bătrâni că dacă faci acest lucru, îți vei arunca și sporul la bani.

Mingea de FOC care a aprins CERUL! Ce spun locuitorii (VIDEO)

Nu mătura după plecarea musafirilor

O altă superstiție este aceea de a nu mătura în casă după ce au plecat musafirii. Se spune că astfel le vei mătura urma și nu se vor mai întoarce. Nu se mătură nici înainte de a mânca, pentru că nu veți mai avea spor în nimic din ceea ce vreți să faceți.

Dacă trosnește mobila în casă - Dușmani

Dacă auziți că trosnește mobila în casă, înseamnă că aveți în jurul vostru oameni care vă vorbesc de rău pe la spate. La țară, pentru a feri locuința de toate lucrurile rele, oamenii înfig un cuțit în pământ.

Femeile gravide NU au voie să stea în prag

 Femeile care sunt gravide nu trebuie să stea în prag, pentru că vor avea parte de o naștere grea.

Nu face patul cu altcineva

Nu este bine să faci patul împreună cu o altă persoană, pentru că riști să pornești o ceartă. Această sarcină trebuie făcută de unul singur și dusă până la capăt, fără să te oprești. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro