Tesla recheamă aproape toate Cybertruck-urile în service, pentru a patra oară la rând
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Cybertruck
Cybertruck
Tesla a emis în total patru rechemări pentru Cybertruck de la introducerea modelului la sfârșitul anului trecut.

Această rechemare, care implică aproape toate cele aproape 12.000 de camionete aflate în circulație până în prezent, se datorează unui defect la ștergătorul camionetei și unei garnituri din plastic, relatează Reuters.

O garnitură din plastic care traversează lungul caroseria camionetei se poate desprinde de vehicul în timp ce acesta este mișcare.

"În cazul în zboară de pe vehicul în timpul deplasării, aceasta ar putea crea un pericol rutier pentru automobiliștii și i-ar putea răni", conform documentelor postate pe site-ul web al National Highway Traffic Safety Administration.

Problema a apărut atunci când piesa lipsea de pe un Cybertruck care fusese transportat la un centru de livrare pe un camion de transport auto, potrivit documentelor NHTSA. O investigație efectuată de Tesla a arătat că piesa nu fusese instalată corespunzător. Investigațiile ulterioare au scos la iveală mai multe cazuri în care piesele ornamentale s-au desprins din cauza instalării necorespunzătoare. Unele dintre aceste cazuri erau pe Cybertruck-uri care fuseseră livrate clienților.

Proprietarii de Cybertruck vor fi rugați să își ducă camioanele la un centru de service Tesla, unde piesa decorativă va fi înlocuită sau instalată corect. Tesla va începe să notifice proprietarii cu privire la rechemare la mijlocul lunii august.

De asemenea, camionetele sunt rechemate pentru o altă problemă legată ștergătorul mașinii. Unele dintre motoarele camionetelor au fost deteriorate în timpul testelor într-un mod care poate permite trecerea unui curent electric excesiv către ștergător încât îl poate defecta.

Tesla a rechemat anterior Cybertruck pentru alte probleme. În aprilie, camioanele au fost rechemate pentru că pedala de accelerație putea rămâne blocată. În ianuarie, Tesla a emis o rechemare deoarece literele de pe luminile de avertizare erau prea mici pentru a putea fi citite cu ușurință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Boloș vrea să colecteze 120 mld. de lei din TVA

România are prevăzut să colecteze la bugetul de stat...

Germania construiește primul său terminal terestru de GNL

Germania deschide un nou terminal de gaz natural...

Ciolacu pare să nu fi înțeles nemulțumirile contabililor

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați...

Spălare de bani: Turcia, eliminată de pe „lista gri” a GAFI

„Datorită măsurilor bune care au fost adoptate, Turcia a...

Nokia face o achiziție de 2,3 ​​miliarde de dolari

Producătorul finlandez de echipamente de telecomunicații...

Salariul minim. Tichetele de masă nu se mai impozitează

Ministerul Finanțelor a elaborat un proiect de ordonanță...

Rata șomajului a scăzut în România

Rata şomajului în România se situa, la finele lunii mai, la 3,09%, cu 0,01...

Rusia pregătește o nouă surpriză legată însă de GNL

Când trebuie să faci rost de bani, rușii sunt dispuși la...


pixel