The Rolling Stones revin pe scenă după operația pe cord a lui Mick Jagger
Autor: Matei Ion
Data publicării:
The Rolling Stones
The Rolling Stones
Componenţii The Rolling Stones s-au arătat vineri pregătiţi să revină pe scenă, în cadrul unui concert organizat în Chicago, prima reprezentaţie susţinută de formaţie la câteva luni de la anunţarea amânării turneului din America de Nord după operaţia suferită de solistul Mick Jagger, relatează AFP. 

Îmbrăcat cu o jachetă neagră şi cu chitara electrică în mână, legendarul rocker în vârstă de 75 de ani a publicat o înregistrare video în care poate fi văzut exersând pe scenă, cu câteva ore înainte de începerea concertului programat în cadrul turneului nord-american. 

''Bună ziua, Chicago! Abia aşteptăm să vă vedem astăzi, mai târziu, pe 'Soldier Field'', stadionul echipei de fotbal american Chicago Bears, a scris grupul britanic pe Twitter. 

Eurovision 2019. Olanda câștigă concursul din Israel

La începutul lunii, Mick Jagger a declarat, în primul interviu acordat după operaţia pe cord, că se simte bine. "Mă simt destul de bine", a spus Mick Jagger pentru un post de radio din Toronto, Q107. "Am participat la multe repetiţii în ultimele săptămâni", a spus rockerul britanic. 

Trupa The Rolling Stones a anunţat la sfârşitul lunii martie că turneul său nord-american, programat în vara acestui an, a fost amânat întrucât Mick Jagger avea nevoie de tratament medical. 

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a publicat la rândul lui o declaraţie la acea vreme, în care a prezentat scuze fanilor şi i-a asigurat că va "munci din greu" pentru a reveni pe scenă cât mai curând. 

Seria reprogramată de concerte pe care trupa The Rolling Stones la va susţine în vara acestui an în America de Nord debutează la 21 iunie cu show-ul din oraşul Chicago.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel