Theresa May, ”pe făraș” din luna mai
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Theresa May
Theresa May
O parte dintre miniștrii britanici vor să o determine pe Theresa May să demisioneze din funcția de prim-ministru după alegerile locale din luna mai, astfel încât un alt premier să gestioneze perioada de după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a relatat publicația engleză The Guardian.

Cei mai porniți împotriva premierului May sunt miniștrii conservatori care susține ieșirea din Uniunea Europeană. Ei își doresc ca Theresa May să lase frâiele guvernului britanic după alegerile locale care vor avea loc în mai.

Nemulțumirea miniștrilor față de șefa lor este generată de faptul că May a urmat în privința Brexit-ului mai mult sfaturile consilierilor decât ale politicienilor din partidul de guvernământ, Partidul Conservator.

Citește și: Secretele Brexit-ului, dezvăluite în cârciumă. Situație jenantă pentru May

Theresa May a anunțat că data ieșirii Regatului Unit din UE este 29 martie, dată care nu va fi amânată indiferent dacă se va ajunge la un nou acord cu țările europene sau nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel