TikTok depăşeşte Google în clasamentul celor mai populare domenii web în 2021
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
TikTok anunta noi instrumente si masuri pentru a imbunatati experienta comunitatii pe LIVE
TikTok anunta noi instrumente si masuri pentru a imbunatati experienta comunitatii pe LIVE
TikTok, proprietatea grupului chinez ByteDance, a devenit cel mai popular domeniu web din lume în 2021, depăşind chiar şi Google, conform celor mai recente date disponibile, citate vineri de agenţia DPA.

Compania de securitate cibernetică Cloudflare a indicat într-un mesaj publicat pe blogul său că TikTok a ocupat prima dată primul loc pe 17 februarie, însă doar pentru o zi.

Platforma de înregistrări video scurte s-a situat, de asemenea, pe locul fruntaş în martie şi în mai, însă abia pe 10 august a ocupat primul loc timp de câteva zile.

Cloudfare a menţionat că au fost câteva zile în care Google s-a situat pe primul loc, însă TikTok a condus în octombrie şi noiembrie, inclusiv de Ziua Recunoştinţei (25 noiembrie) şi de Black Friday (26 noiembrie).

ZILE LIBERE 2022. Ce pot face angajații cu zilele de concediu neefectuate în 2021

În 2020, TikTok s-a clasat pe locul al şaptelea în topul celor mai populare domenii web, ceea ce ilustrează un salt semnificativ comparativ cu anul trecut.

În topul celor mai populare domenii web în 2021 urmează platforma Facebook a companiei Meta, apoi Microsoft, Apple, Amazon, Netflix, YouTube, Twitter şi WhatsApp.

TikTok a fost, de asemenea, cea mai populară reţea socială în acest an, depăşind Facebook. Primele cinci poziţii sunt completate de YouTube, Twitter şi Instagram, urmate de Snapchat, Reddit, Pinterest, LinkedIn şi Quora.

În ceea ce priveşte serviciile de mesagerie online, WhatsApp se menţine în frunte, urmată de Telegram, la fel ca anul precedent, urmate de WeChat şi Signal.

Potrivit datelor furnizate de Cloudflare, Netflix şi YouTube au fost principalele site-uri de streaming în 2021, însă platforma HBO Max, situată pe poziţia a patra a depăşit Hulu, iar Paramount+, lansată în martie, s-a clasat pe poziţia a opta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel