TikTok se mută la televizor? Planuri noi ale companiei
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Tik Tok vrea să rămână în SUA chiar dacă Trump amenință
Tik Tok vrea să rămână în SUA chiar dacă Trump amenință
TikTok vrea să exploreze noi teritorii, iar în epoca în care totul tinde să se mute pe internet, compania vrea să facă un pas înapoi către televiziunea clasică.

TikTok se află în discuții pentru producerea unui reality show care va fi construit înjurul aplicației sale, spun surse din interior și citate de Bloomberg.

TikTok a fost abordată deja de mai multe companii independente de producții TV cu care au dezbătut mai multe idei însă compania care face parte din gigantul chinez de tehnologie ByteDance nu a dat însă un răspuns.

Aplicația TikTok a fost descărcat de peste 2 miliarde de ori în ultimii trei ani, câștigându un loc de frunte alături de Snapchat, Instagram și YouTube și a ajuns să fie o parte esențială a vieții cotidiene a adolescenților. Ca și celelalte aplicații, aceasta a găsit pentru prima dată o audiență printre adolescenți și adolescenți, iar o emisiune TV ar putea să o ajute să ajungă la un segment mai în vârstă al populației.

Producătorii au citat emisiunea Fox „Beat Shazam” ca model. Găzduit de cântărețul și actorul Jamie Foxx, show-ul provoacă concurenții să identifice rapid o melodie. Echipa cu cele mai multe puncte încearcă apoi să bată aplicația Shazam, care este deținută de Apple Inc. Postul de televiziune Fox a lansat trei sezoane ale show-ului și a ales să meargă mai departe și cu al patrulea.

Citește Cine este Zhang Yiming, miliardarul chinez din spatele TikTok

Încă nu este clar modul în care va funcționa un spectacol TikTok și proiectul nu va progresa fără aprobarea mai multor directori ai companiei. Dar directorilor le place ideea de a arăta modul în care videoclipurile populare din aplicație pot ”trăi” în alte locuri.

Serviciul este cunoscut pentru videoclipurile sale în buclă în care oamenii realizează filmări scurte, setate pe o anumită melodie. Unele dintre aceste videoclipuri sunt dansuri, altele sunt farse, iar altele sunt doar gaguri. Celebrități importante precum Jennifer Lopez, Kevin Hart și John Krasinski au început să folosească TikTok postând videoclipuri din locuințele lor dar nu numai.

Utilizarea TikTok a explodat în ultima lună după declararea carantinei în aproape toate țările iar miliarde de oameni sunt blocați acasă și care au acum foarte mult timp la dispoziție. Douyin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Spania se confruntă cu o rată a șomajului în creștere

Contractelor temporare, precum și productivitatea...

Informaţia zilei de la Ministerul Muncii

Vestea zilei pentru seniori.

China a creat Vidu, capabil să concureze cu OpenAI

China intenționează să se poziționeze în fruntea...

Salariile din agricultură au explodat în România

Salariile din agricultură încep să concureze cu cele din...

Noi reglementări pentru taxi și transportul alternativ

În contextul reglementării transportului alternativ s-a...

Aurul se repliază pe o piață cuprinsă de dezamăgire

Aurul scade pe măsură ce speranțele legate de o reducere...

Întreprinderile europene, vedete la răscumpărare de acțiuni

Valoarea totală a răscumpărărilor de acțiuni a scăzut cu...

Tona de cupru, metalul strategic, a depășit 10.000 de dolari

Prețul metalului roșu, element strategic al traziției...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel