UE, nou obiectiv climatic pentru anul 2040, cu concesii pentru industrie
Comisia Europeană vrea...
Ediția 2018-2019 a competiției “Startupperul Anului susținut de Total” vizează sprijinirea și recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere înființată cu mai puțin de doi ani în urmă și care activează în orice industrie.
În fiecare țară participantă, un juriu local, format din experți de la Total, specialiști în antreprenoriat, lideri și membri ai comunității de afaceri vor desemna trei câștigători. Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum:
Câștigătorii vor primi titulatura de "Startupperul Anului susținut de Total", sprijin financiar, în valoare cumulată de 25.000 euro, un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.
Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenoriatului feminin la nivel global, juriul din fiecare țară va desemna câte o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, în plus față de celelalte, este modalitatea prin care Total dorește să încurajeze cât mai multe femei să se înscrie și să participe la competiție.
Ulterior, un juriu internațional se va reuni pentru a selecta șase mari câștigători din rândul tuturor câștigătorilor de premiu I din fiecare țară unde Grupul organizează competiția Startupperul Anului.
Mai mult decât o provocare pentru inițiativele de afaceri, ediția 2018-2019 a competiției Startupperul Anului susținut deTotal reafirmă angajamentul companiei pentru consolidarea competențelor în țările din întreaga lume în care operează. Prin sprijinirea tinerilor antreprenori și a proiectelor inovatoare, această competiție consolidează structura socială locală.
Proiectele pot fi înscrie pe platforma http://startupper.total.com/, în perioada 9 octombrie -13 noiembrie, iar regulamentul competiției poate fi consultat aici.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Comisia Europeană vrea...
Guvernul se află în criză de...
RO e-Factura devine obligatorie pentru ONG-uri și...
Ministrul Finanțelor, Alexandru...
Adrian Nicușor Nica a fost desemnat pentru a prelua conducerea Agenției...
Autoritatea de Supraveghere...
Compania britanică Nothing...
RAR avertizează că peste 85.000...
Ciprian Tătăruşanu, fostul...
Curs valutar BNR, 1 iulie 2025.
Germania vrea să salveze...
Activele nete ale celor 248 de...
UE cere eliminarea imediată a...
Administrația Fondului pentru...
La 30 iunie 2025, rezervele valutare la Banca Naţională...
DGAF a identificat o fraudă...
Emmanuel Macron trage un semnal...
Renault ar urma să raporteze în...
Guvernul a adoptat, prin Ordonanță de Urgență, abrogarea...
ANAF informează că a identificat o fraudă de peste 1,3...
Grupul bancar spaniol BBVA a anunţat luni că va merge...