Uber deschide un nou centru de asistență
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Uber raportează pierderi dar Dara Khosrowshahi a lăudat îmbunătăţirea condiţiilor de afaceri
Uber raportează pierderi dar Dara Khosrowshahi a lăudat îmbunătăţirea condiţiilor de afaceri
Uber va deschide un nou centru de asistență pentru șoferi și curieri. Acesta va fi cel mai mare din Europa de Est.

Noul spaţiu are 320 de metri pătraţi, va găzdui o echipă de 11 experţi şi are capacitatea de a oferi asistenţă pentru până la 2500 de şoferi şi curieri pe săptămână.

”În contextul noii legi adoptate de Guvern care reglementează serviciile de ridesharing, noul centru va deveni un accelerator de conformitate, ajutându-i pe şoferi să parcurgă cât mai uşor toţi paşii necesari autorizării. Astfel, centrul va găzdui reprezentanţi din şcoli acreditate care vor oferi şoferilor informaţiile complete cu privire la paşii şi documentele necesare pentru certificarea ca şofer profesionist”, se arată în comunicat.

De asemenea, va fi un loc în care şoferii parteneri vor avea acces la toate materialele educaţionale pentru a obţine atestate şi unde vor putea participa la sesiuni de informare în vederea obţinerii autorizaţiilor pentru maşină, companie sau ca şoferi independenţi.

”În ultimii 4 ani, am lansat serviciul de ridesharing în cinci oraşe şi am adus serviciul de livrare de mâncare Uber Eats şi Uber Green, cu 100% maşini electrice. Pe termen mediu şi lung, ne propunem să devenim o platformă multimodală, pentru ca atunci când vei deschide aplicaţia, să ai acces la toate opţiunile de transport – fie Uber X, trotinete şi biciclete electrice, taxi sau transport în comun. Cu această ocazie, accentuăm din nou că ne dorim să colaborăm cu autorităţile locale şi centrale pentru a reduce traficul şi poluarea”, a spus Ash Kebriti, General Manager Uber pentru Europa Centrală şi de Est.

Uber Eats, peste 700 de localuri partenere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel