Un american vrea MUMIA lui Lenin. Are un proiect INCREDIBIL
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
O idee cu adevărat nebunească
O idee cu adevărat nebunească
Pictorul american David Datuna și-a propus să construiască o copie a Mausoleului lui Lenin la Washington și să cumpere mumia celui care a fost liderul bolșevicilor ruși, relatează agenția RIA Novosti, citând biroul de presă al artistului de peste Ocean.

Dezvăluind ideea proiectului său artistic, pictorul din New York a evocat ”schimbările majore produse în Statele Unite și care demonstrează că societatea americană spre îndreaptă spre transformări de natură social-comunistă”. 

”Lenin și Mausoleul lui reprezintă cele mai pregnante simboluri ale schimbărilor atât de dorite în Statele Unite și tot mai mult dezbătute în ajunul alegerilor prezidențiale”, se arată în comunicatul menționat.

David Datuna intenționează nu doar să construiască o copie a Mausoleului din Piața Roșie a Moscovei, dar să cumpere și mumia lui Lenin. În acest scop, el este gata să plătească un avans de 1 milion de dolari și să strângă peste 1 miliard. 

Citește și Kremlin către UE

Pictorul spune că realizarea unei copii a Mausoleului din fața zidurilor Kremlinului nu este ceva complicat. În schimb, afirmă el, Lenin nu poate fi înlocuit, motiv pentru care vrea să îl cumpere, indiferent de preț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel