Un milion de dolari pentru cel mai bun pedagog
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Concursul este deja la a cincea ediție
Concursul este deja la a cincea ediție
Pentru a cincea oară, Fondul de binefacere al omului de afaceri indian Sunny Varkey va înmâna premierul de 1 milion de dolari pentru contribuții remarcabine aduse profesiei de dascăl. Ceremonia oficială va avea loc la Dubai.

În finala concursului au intrat 10 pretendenți. Sunt profesori din Australia, Argentina, Brazilia, Marea Britanie, Georgia, India, Kenia, Olanda, Statele Unite și Japonia. În total, au fost depuse 10.000 de cereri din 179 de țări ale lumii.

Anul trecut, premiul Varkey a fost câștigat de Andria Zafikarou, profesor de arte plastice și textile la o școală din Londra.

Citește și Mărirea PENSIILOR. Cât va primi în mod REAL românul obișnuit

Omul de afaceri de origine indiană Sunny Varkey a fondat cel mai mare lanț de grădinițe și școli din Orientul Mijlociu, GEMS Education. El numără peste 130 de unități de învățământ în aproape 12 țări. În 2015, Varkey a promis să doneze cel puțin jumătate din averea lui unor cauze nobile până la sfârșitul vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel