Euro, la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani față de dolar
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Un român norocos a dat lovitura duminică seara. Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de 33,2 milioane de lei, a fost câştigat duminică în Bucureşti, cu un bilet în valoare de 18,50 lei, informează Loteria Română într-un comunicat transmis Agerpres.
"La tragerea principala Joker de astăzi, 6 martie 2022, s-a câştigat cel mai mare premiu din istoria acestui joc, în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 75-010 din sectorul 5, Bucureşti şi a fost completat cu doua variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 18,50 lei", se arată în comunicatul Loteriei Române.
Ultima dată premiul de categoria I la Joker s-a câştigat în data de 27 octombrie 2019 şi a fost în valoare de 17.763.419,58 lei.
Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendica câştigul.
Într-o primă încercare de a evalua impactul economic al invaziei din Ucraina, analiștii spun că SUA vor crește mai lent, cu o inflație mai mare, economia Europei va cocheta cu recesiunea, iar Rusia va intra într-un declin profund, de două cifre, scrie CNBC.
CNBC Rapid Update, media a 14 previziuni pentru economia americană, estimează o creștere a PIB-ului de 3,2% în acest an, o modestă reducere de 0,3% față de previziunile din februarie, dar totuși o creștere peste tendință, în condițiile în care SUA continuă să își revină după Omicron. Inflația pentru cheltuielile de consum personal, indicatorul preferat al Fed, este văzută în creștere cu 4,3% în acest an, cu 0,7 puncte procentuale mai mare decât în februarie.
Analiștii au avertizat că rămân multe necunoscute despre modul în care economia americană va răspunde la un șoc petrolier care a dus la o creștere rapidă a prețului țițeiului peste 126 de dolari pe baril și la un preț mediu național al benzinei de peste 4 dolari pe galon. Cei mai mulți văd riscurile pentru previziunile lor înclinate spre o inflație mai mare și o creștere mai mică.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Bitcoin, cea mai mare...
Suedia este pregătită să...
Bentley Motors Ltd., unul dintre cei mai exclusiviști...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...