Una dintre cele mai importante figuri ale Hollywood-ului îi crede pe acuzatorii lui Michael Jackson
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
James Safechuck şi Wade Robson
James Safechuck şi Wade Robson
Cunoscuta actriţă şi cântăreaţă Barbra Streisand susţine că îi crede pe cei doi bărbaţi care l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual în copilărie, însă se întreabă de ce părinţii acestora le-au permis să doarmă în casa cântăreţului, notează Press Association vineri. 

În documentarul "Leaving Neverland", James Safechuck şi Wade Robson povestesc în detaliu cum regele popului i-a invitat în copilărie la ferma sa unde i-a abuzat sexual. 

Filmul a fost întâmpinat cu furie de moştenitorii lui Jackson, care neagă acuzaţiile şi susţin că documentarul "o încercare jalnică şi patetică" de a face bani de pe urma superstarului. 

Într-un interviu acordat The Times, Streisand, în vârstă de 76 de ani, susţine că îi crede "în mod clar" pe Robson şi Safechuck şi îl descrie pe Jackson, cu care a refuzat o dată să facă un duet, drept persoană "foarte dulce şi foarte copilăroasă". 

Citește și: Documentarul Leaving Neverland, lovește și industria modei VIDEO

"Nevoile sale sexuale erau aşa cum erau, provenind din ce copilărie sau ADN a avut. Poţi să spui că au fost 'molestaţi', dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând (pe Robson şi Safechuck), erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătorit şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât", a completat actriţa. 

Întrebată dacă este furioasă pe Jackson, Streisand a mărturisit: "Este o combinaţie de sentimente. Mă simt prost pentru copii. Mă simt prost pentru el. Vina, cred, e a părinţilor, care au permis copiilor lor să doarmă cu el". 

De altfel, mamele celor doi, Stephanie Safechuck şi Joy Robson, apar în "Leaving Neverland" pentru a povesti despre experienţa avută cu Jackson. 

În timp ce Stephanie a mărturisit că nu a reuşit să-şi protejeze fiul, Joy susţine că regretă decizia de a-şi lăsa copilul alături Jackson la ferma Neverland.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel