US Army vrea să construiască ELICOPTERUL IMPOSIBIL
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Armata americană caută soluții / Foto: US Navy / Flickr
Armata americană caută soluții / Foto: US Navy / Flickr
Puternicele vibrații de la bordul unui elicopter sunt o reală problemă atât pentru piloți cât și pentru ceilalți ocupanți.

Acum, Comandamentul pentru Dezvoltarea Capacităților de Combatere a Armatei SUA, autoritate care maie ste cunoscută și sub denumirea DEVCOM, dorește să dezvolte un elicopter fără vibrații.

În prezent, această tehnologie este probabil la câțiva ani distanță, cu toate acestea tehnologia armatei americane apropie în mod constant cercetătorii de acest obiectiv.

DEVCOM, la ora actuală, efectuează cercetări de bază pentru a înțelege mai bine ingineria care este necesară pentru eliminarea vibrațiilor.

Atac NIMICITOR. Așa se distrug armele rușilor VIDEO

Dr. Asha Hall, șeful diviziei de mecanică care supraveghează această lucrare afirmă că: „Descoperirile pe care le realizăm vor ajuta Armata să înțeleagă cum să atenueze vibrațiile și ne vor permite să influențăm dezvoltarea componentelor care vor avea o viață mai lungă și întreținerea lor va costa considerabil mai puțin.

”Impactul potențial asupra militarilor în teatrele de război este extraordinar; prin reducerea vibrațiilor, putem ajuta soldații să depășească problemele asociate oboselii și le putem spori confortul. Acest lucru contribuie la pregătirea soldaților și are ca rezultat un luptător care este mult mai eficient în zona de conflict”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel