Vaccinarea obligatorie. Cum văd angajații acestă variantă. SONDAJ
Autor: Antonio Grigore
Data actualizării:
Data publicării:
SONDAJ. Pentru a se simţi mai în siguranţă în cazul întoarcerii la birou, angajaţii consideră că este de datoria angajatorilor să faciliteze vaccinarea anti-Covid a echipei (27%).
SONDAJ. Pentru a se simţi mai în siguranţă în cazul întoarcerii la birou, angajaţii consideră că este de datoria angajatorilor să faciliteze vaccinarea anti-Covid a echipei (27%).
Odată cu instalarea treptată a stării de relaxare, aproape jumătate dintre angajaţi (48%) sunt de părere că vaccinarea ar trebui să devină obligatorie pentru a se simţi în siguranţă la serviciu.

Peste 57% dintre angajaţi au declarat că s-ar simţi mai în siguranţă dacă ar şti că toţi colegii sunt vaccinaţi, în timp ce pentru 10% este mai important să fie ei înşişi vaccinaţi. Totodată, 33% declară că nu cred în vaccin.

Totodată, pentru a se simţi mai în siguranţă în cazul întoarcerii la birou, angajaţii consideră că este de datoria angajatorilor să faciliteze vaccinarea anti-Covid a echipei (27%), să aibă proceduri de curăţenie şi dezinfecţie mai stricte (21%) şi să permită lucrul cât mai mult de acasă (20%).

Citește și: LIBER la cazare pe LITORAL. Hoteluri pline, doar cu o condiție

În proporţii mai mici, angajaţilor le-ar conveni mai mult să nu fie nevoiţi să participe la întâlniri cu persoane din afara companiei (15%) şi să fie informaţi în permanenţă despre cazurile de îmbolnăvire ale oamenilor din companie (13%), se arată într-un sondaj efectuat de BestJobs.

Sondajul a fost efectuat în perioada 17 - 24 mai pe un eşantion de 1.026 utilizatori de internet din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel