Vedetele investesc 1 milion de euro pentru educația copiilor
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Ei se află printre cei mai norocoși copii din lume, datorită părinților celebri
Ei se află printre cei mai norocoși copii din lume, datorită părinților celebri
Ei se află printre cei mai norocoși copii din lume, datorită părinților celebri. Copii vedetelor studiază la cele mai prestigioase Universități din lume, unde costul unui an de școlarizare, este echivalentul unui apartament cu trei camere în București.

Fosta prezentatoare Mihaela Rădulescu are un singur fiu, Ayan, dintr-un fost mariaj. Vedeta nu se uită la bani când vine vorba de copilul ei. Ayan s-a dezvoltat armonios şi a aplicat pentru a studia la Universitatea Yale din SUA. Îmbrăcat la costum, Ayan şi-a susţinut discursul ca un viitor diplomat de carieră. În viitorul nu foarte îndepărtat, când Ayan va începe cursurile ca student al Universităţii Yale, vedeta va avea de achitat anual sume astronomice. Un singur an de facultate înseamnă, potrivit site-ului oficial al universităţii americane, aproape 76.000 de dolari (330.000 de lei) sau 69.000 de euro.

Câți bani cheltuiesc unele vedete pentru a-și îmbrăca odraslele

Ştirista Andreea Esca are doi copii, Alexia Eram şi Aris Melkior, ei sunt priorităţile în bugetul familiei. Alexia studiază pentru al doilea an Marketing şi Publicitate la o universitate din Londra, una dintre cele mai scumpe capitale europene. Doar şcolarizarea costă 15.000 de lire, adică 18.000 de euro. La această sumă se adaugă cheltuielile cu chiria, mâncarea şi transportul. Astfel, prezentatoarea achită pentru un an de studiu în Marea Britanie al fiicei aproape 50.000 de euro (239.000 de lei).

Impresara sportivă, Anamaria Prodan are din fostul mariaj două fete, Rebecca şi Sarah. Ambele au ales să studieze în afara ţării, iar plata este achitată de mama milionară. Rebecca studiază Moda şi a învăţat un an la New York, unul la Milano, acum e la Paris şi ultimul va fi în Abu Dhabi. Costurile sunt impresionante, peste 50.000 de euro pentru fiecare an. Din fericire, mezina Sarah a primit o bursă la Universitatea Mississippi din SUA şi vedeta îi plăteşte doar chiria şi îi dă bani de buzunar, în jur de 25.000 de dolari pe an (23.000 de euro).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

UE începe să lucreze la noile sancțiuni împotriva Iranului

Mai multe state membre ale UE au cerut extinderea...

UE vrea ratificarea unui tratat împotriva pescuitului abuziv

Uniunea Europeană și guvernele a 13 țări au îndemnat...

FMI încearcă să calmeze "optimismul exagerat" al pieţelor

Fondul Monetar Internaţional a transmis un avertisment...

Bulgari a dezvăluit cel mai subțire ceas din lume VIDEO

Poate una dintre trăsăturile specifice sau ciudățeniile...

Ceasurile elvețiene iau cu asalt India

Producătorii de ceasuri elvețieni lansează un atac...

PANZANI dorește să intre la Bursa de Valori din Amsterdam

Fondul de investiții CVC a anunțat că vrea să se alăture...

Băncile europene cer să fie declarate sectoare strategice

Băncile europene fac un apel către Uniunea Europeană...

Cum pot fi lansate noi cazinouri în România?

În jocurile de noroc, concurența este un element...


pixel