Veolia se retrage de la Petrolul după ce a investit 3 milioane de euro
Autor: Mircea F. Cristian
Data actualizării:
Data publicării:
Real, Barca şi Juventus au replicat la rândul lor pe teren juridic. La cererea lor, Tribunalul comercial din Madrid a sesizat la jumătatea lunii mai justiţia europeană pentru a afla dacă UEFA abuzează de "poziţia sa dominantă", încercând să bloc
Real, Barca şi Juventus au replicat la rândul lor pe teren juridic. La cererea lor, Tribunalul comercial din Madrid a sesizat la jumătatea lunii mai justiţia europeană pentru a afla dacă UEFA abuzează de "poziţia sa dominantă", încercând să blocheze acest turneu concurent.
Compania franceză a renunțat să mai sponsorizeze Petrolul Ploiești după ce echipa a ratat promovarea în Liga I.

Ve9lia asigura cea mai mare parte a bugetului clubului, de 1,4 milioane de euro timp de 2 ani. Francezii au fost principalul susținător al echipei după o înțelegere cu factorii decizie locali.

Veolia este compania-mamă a Apa Nova, furnizorul principal de apă în București și Ploiești. Veolia este o companie în care principalul acționar este statul francez cu 8,6 %, urmat de grupul Dassault cu 5%.

CEO-ul Veolia România, Mădălin Mihailovici, este și suporter al echipei Petrolul Ploiești, reușind să convingă acționarii companiei să investească în clubul prahovean.

Veolia este un caz unic fiind singurul finanțator principal străin al unei echipe de fotbal din România.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel