Veste bună pentru clienții băncii Garanti BBVA
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Garanti BBVA
Garanti BBVA
Clienţii Garanti BBVA îşi pot lua credite de nevoi personale şi Bonus Card exclusiv online, din aplicaţia Mobile Banking a băncii, conform unui comunicat de presă, transmis miercuri AGERPRES.

Banca menţionează că le oferă clienţilor posibilitatea de a completa rapid cererile pentru obţinerea creditelor de nevoi personale şi solicitărilor pentru Bonus Card în cadrul aplicaţiei Mobile Banking, eliminând astfel necesitatea vizitelor personale la agenţiile băncii. Aplicaţia este disponibilă 24/7, de oriunde.

"Suntem încântaţi să lansăm procesul de creditare online, marcând astfel o nouă etapă în angajamentul nostru de a digitaliza ofertele şi de a optimiza experienţa clienţilor. Continuăm să ne concentrăm pe îmbunătăţirea călătoriei financiare a clienţilor Garanti BBVA, oferindu-le soluţii convenabile şi accesibile pentru a-şi realiza planurile. Cu noile noastre capacităţi online, clienţii existenţi pot acum să aplice pentru credite de nevoi personale şi pentru Bonus Card, produsul vedetă al Garanti BBVA, direct în aplicaţia Mobile Banking, din confortul propriei case sau din orice colţ al lumii, economisind timp preţios", a declarat, în comunicatul citat, Tolga Banyocu, director general adjunct, Aria Soluţii pentru Clienţi, Garanti BBVA.

Clienţii băncii care aplică în Mobile Banking pentru Bonus Card primesc 200 de lei în puncte bonus, la aprobarea cardului de cumpărături, iar cei care solicită un credit de nevoi personale pot obţine o finanţare de până la 75.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, cu o dobândă avantajoasă. Beneficiile sunt valabile până la data de 31 august 2024.

Noile beneficii din aplicaţie sunt acum disponibile pentru clienţii existenţi, însă toţi cei interesaţi să aplice online pentru un credit personal sau un Bonus Card trebuie să devină mai întâi clienţi ai băncii.

Instituţia bancară desfăşoară, în această perioadă, o campanie media pentru a promova noua iniţiativă, sub sloganul "Reia planurile puse pe pauză", prin care îşi propune să informeze clienţii cu privire la beneficiile oferite prin aplicaţia Mobile Banking şi să îi încurajeze să profite de această nouă funcţie.

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA România, alături de Garanti BBVA Leasing şi Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum şi credite de consum. În 2023, banca a celebrat 25 de ani de prezenţă activă în cadrul sistemului bancar românesc.

În România, Garanti BBVA este deţinută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acţionarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Boloș vrea să colecteze 120 mld. de lei din TVA

România are prevăzut să colecteze la bugetul de stat...

Bursa de la București a închis în creștere ședința de vineri

BVB a închis pe verde ultima zi de tranzacții a...

Germania construiește primul său terminal terestru de GNL

Germania deschide un nou terminal de gaz natural...

Ciolacu pare să nu fi înțeles nemulțumirile contabililor

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați...

Spălare de bani: Turcia, eliminată de pe „lista gri” a GAFI

„Datorită măsurilor bune care au fost adoptate, Turcia a...

Nokia face o achiziție de 2,3 ​​miliarde de dolari

Producătorul finlandez de echipamente de telecomunicații...

Salariul minim. Tichetele de masă nu se mai impozitează

Ministerul Finanțelor a elaborat un proiect de ordonanță...

Rata șomajului a scăzut în România

Rata şomajului în România se situa, la finele lunii mai, la 3,09%, cu 0,01...


pixel