WhatsApp are noi modificări! Pentru o viață privată mai liniștită
Autor: Antonia Popescu | 22 iun, 20:01
WhatsApp aduce noi MODIFICĂRI! Ce o să puteți face
WhatsApp aduce noi MODIFICĂRI! Ce o să puteți face
WhatsApp a adăugat o nouă opțiune care-ți permite să ascunzi câteva informații personale pentru anumite persoane. 

Chiar dacă funcția este veche, noile modificări aduse aduc un plus de discreție și intimitate în viața ta online.

Ce aduce noua actualizare de pe WhatsApp

De altfel, și alte platforme deținute de Meta (cunoscut și drept Facebook), precum Instagram, au opțiuni similare, care te lasă să-ți ascunzi anumite date personale față de anumiți utilizatori.

Totuși, cu noul update realizat, acum o să poți să-ți ascunzi fotografia de profil, statusul cu „Ultima dată activ” și descrierea de la „Despre mine”. 

Acum, o să poți ascunde aceste informații doar pentru anumite persoane. Astfel, avem funcțiile pentru Toată lumea, Contactele mele, Contactele mele cu excepția și Nimeni.

Așadar, s-ar putea să-ți dorești să păstrezi fotografia de profil pentru prietenii tăi, dar s-ar putea să dorești să o ascunzi pentru părinții și alte rude care-ți lasă mereu mesaje nedorite. 

Este o opțiune minunată care te lasă să ai mai mult control asupra vieții tale intime din spațiul virtual, într-un mod mult mai cizelat. 

„Pentru a-ți proteja intimitatea online, lansăm noi opțiuni pentru funcțiile de intimitate și viață privată”, a explicat WhatsApp. 

„Acum poți să selectezi cine din contactele tale poate să-ți vadă poza de profil, descrierea sau ultima accesare a aplicației.”

Totuși, e o mică problemă la mijloc. Dacă nu-i permiți cuiva să-ți vadă fotografia de profil, nici tu nu o să o mai poți vedea pe a lor. 

Această nouă actualizare este disponibilă la nivel general, putând fiind folosită pe toate dispozitivele ce suportă noua versiune de WhatsApp. 

Dacă actualizarea nu a fost făcută automat, poți să accesezi Apple App Store sau Google Play Store, ca să poți să-ți accesezi noile modificări aduse de platformă.

De altfel, dacă dorești să accesezi noile actualizări făcute de WhatsApp înaintea tuturor, poți să te alături programului de beta testing, în care versiunile incipiente ale actualizărilor sunt disponibile publicului larg.

Citește și: Edilii Parisului aplică tot felul de NEBUNII pentru a răcori orașul

Laboratorul de proiecte urbane inovatoare, Faire, a încercat să găsească soluții pentru a răcori orașele pe timpul verii, mai ales în perioadele când mercurul din termometre urcă vertiginos. 

1. Călcând prin baltă

Acest prototip ar trebui să fie operațional pe strada Blanchard, în arondismentul 20 din Paris, începând cu jumătatea lunii iulie. Ideea este pur și simplu de a folosi rețeaua de apă nepotabilă a orașului, proiectată la mijlocul secolului al XIX-lea pentru a crea un fel de bălți reci, în stare să scadă temperatura ambientală. Proiectat de Isabelle Daëron, Aéro-Seine este un răcitor de apă, alimentat din Canal de l'Ourcq și din Sena, cu ajutorul unui dispozitiv de pompare. Când temperatura ajunge insuportabilă la nivelul solului, o instalație de împrăștiere a apei umple ”balta” care nu este baltă în adevăratul sens al cuvântului, ci doar mici perimetre reci. Acest proiect este realizat cu sprijinul departamentelor de purificare a apei, spații verzi și drumuri, precum și al Eau de Paris și al primăriei din arondismentul 20.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

România trece la raționalizarea apei din cauza secetei

 Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR) spune că...

Buncărul care rezistă unui ATAC NUCLEAR

Un complex de rachete Atlas-F dezafectat, care poate...

WhatsApp aduce noi MODIFICĂRI! Ce o să puteți face

WhatsApp îți va permite să te conectezi „pe invizibil”.

Oficial sindical german: Industria riscă să intre în colaps

Cele mai importante industrii germane s-ar putea intra...

Petre Daea se întoarce la Ministerul Agriculturii - Surse

Partidul Social Democrat decide miercuri, 5 iulie,...

Crossuri externe