10 celebrități care s-au născut putred de bogate. Ce averi au moștenit și ce au făcut cu banii
Autor: Antonio Grigore
Data actualizării:
Data publicării:
Banii nu sunt totul, dar cu siguranță pot fi de ajutor. Vă prezentăm 10 celebrități care au crescut foarte bogate datorită muncii părinților sau chiar a bunicilor și străbunicilor lor. 

Desigur, multe dintre aceste celebrități au muncit pentru propriile cariere și își merită succesul. Dar faptul că s-au născut cu privilegii financiare le oferă oamenilor un avantaj, fie că pot recunoaște acest lucru sau nu. Unii au avut o situație mai bună decât alții (miliarde de dolari din banii familiei față de milioane de dolari), dar toți au în comun acel început de succes financiar.

Ceea ce au făcut apoi cu banii familiei sau cu efectul de levier a depins de ei.

Julia Louis-Dreyfus

O altă regină a comediei născută în bani este Julia Louis-Dreyfus. Tatăl ei, Gerard Louis-Dreyfus, a condus o companie de transport maritim care a fost evaluată cândva la mai multe miliarde de dolari. Când a murit, în 2016, încă mai avea o avere uriașă de 4 miliarde de dolari - o avere grandioasă care a fost împărțită între Julia, frații ei și mama ei vitregă, potrivit Cheatsheet.

Paris Hilton

Numele de familie al lui Paris Hilton provine de la Hilton - ca în cazul hotelurilor Hilton. Dar ea și-a făcut un nume destul de mare în afară de asta. "Da, vin de la hotelurile Hilton, dar am transformat asta într-o afacere atât de mare încât chiar și bunicul meu mi-a spus: 'Înainte eram cunoscut ca Barron Hilton'. Acum sunt cunoscut ca bunicul lui Paris Hilton'", a spus odată vedeta, potrivit Womenshealthmagazine.

Sigourney Weaver

Unele dintre cele mai cunoscute programe pe care le are astăzi NBC sunt rezultatul muncii tatălui lui Sigourney Weaver, Sylvester "Pat" Weaver. Acesta a creat emisiunile Today și Tonight Show în perioada în care a fost președinte...

Citește mai mult pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel