20 octombrie, o zi cu multe SURPRIZE pentru aceste ZODII
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Este un eveniment mai special
Este un eveniment mai special
O Lună plină de genul celei care va avea loc astăzi, 20 octombrie, se întâmplă numai după echinocțiul de toamnă. Eveniment astronomic numit luna de vânătoare și cu un puternic impact.

Luna va fi în constelația Berbec, condusă de planeta Marte zeul războiului. Iată de ce, reprezentanții mai multor semne zodiacale vor avea parte de multe surprize, mai bune sau mai puțin bune. În plus, discul lunar, extrem de luminos are darul de a pune pe gânduri, de a determina luarea de decizii. 

Vor veni schimbări importante

Deși senzația inițială este aceea a unui carusel de emoții și sentimente, luna plină din octombrie dă speranța că noile planuri vor fi puse cu succes în aplicare. Pentru ca acest lucru să se întâmple cu adevărat, ar trebui să faceți unele schimbări în stilul de viață, îmbunătățindu-l. 

Ideea este că trebuie să evoluăm, iar evenimentele astrale ne împing constant să acționăm, să facem ceva. Luna plină din 20 octombrie anunță schimbări majore într-o mare varietate de domenii ale vieții.

Există, de asemenea, anumite dezavantaje: pot apărea probleme de sănătate. Marte guvernează regiunea capului și sistemul circulator, ceea ce înseamnă că trebuie să vă monitorizați cu atenție starea de bine. Nu este exclusă apariția durerilor de cap până la migrene cauzate de boli virale, creșterea tensiunii arteriale. În plus, este probabil ca starea emoțională să devină instabilă.

Luna plină este un moment bun pentru a face planuri pe termen lung, dar mai întâi trebuie să vă gândiți bine, să analizați situația actuală și apoi să conturați cu răbdare un algoritm pentru atingerea obiectivului. 

Momente aparte pentru trei semne

Începând cu 20 octombrie și până la sfârșitul săptămânii, pot apărea dificultăți serioase pentru reprezentanții a trei semne zodiacale - Berbec, Leu și Săgetător. Circumstanțele îi vor împinge să ia măsuri riscante, în ciuda nepregătirii complete pentru astfel de situații.

Citește și Norocul și fericirea vor însoți aceste zodii până la sfârșitul anului

În cazuri extreme, se vor simți încolțiți, puși sub o mare presiune, a căror sursă nu poate fi identificată. Astrele vă sfătuiesc să nu renunțați, să mergeți mai departe, cu orice preț. 

Astrologii îi sfătuiesc și pe Taur, Fecioară, Balanță și Capricorn să își ia o zi liberă pe 20 octombrie. Dacă nu pot face acest lucru, după orele de muncă trebuie neapărat să se relaxeze. O plimbare în parc ar fi indicată, o întâlnire cu doi-trei prieteni undeva într-un loc liniștit sau o după amiază frumoasă în mijlocul familiei, uitând de griji și de probleme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel