Horoscopul chinezesc. 2022 anul Tigrului de apă. Ce îi așteaptă pe români
Autor: Stella Soare
Data actualizării:
Data publicării:
2022 este anul Trigrului de apă
2022 este anul Trigrului de apă
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile pentru noul an CHINEZESC. 

„Nativii anului de tigru sunt lideri respectați, cu magnetism. Critici, justițiari, certăreți, pasionați, protectori însă neîncrezători în ceilalți, apărând uneori nehotărâți, sunt capabili de gesturi generoase sau nemiloase. Într-un an de Tigru, trebuie să încercăm să ne găsim liniștea pentru că vor exista schimbări în familie, dar o să asistăm și la schimbări majore în întreaga lume.

Apa este elementul anului

Copiii născuți în acest an, patronat de Tigrul de Apă vor fi extrem de profunzi și cercetători. Mari amatori de experiențe numeroase, trebuie să fie hotărâți și extrem de rezistenți. Generoși și amiabili cu cei din jurul lor, vor atinge mereu țelurile datorită lor și a ceea ce cunosc și sunt. Tigrii de Apă pot poseda și abilități artistice. Necesită mai multă încredere în ceea ce sunt și pot dovedi asta de-a lungul vieții lor.

Personalități născute în anii Tigrului de Apă: Tom Cruise, Jon Bon Jovi, Demi Moore, W. Axl Rose, Jodie Foster, Sandra, Kelly Preston etc.

Analizând harta astrologică a României, ne vom adresa unui an de Tigru cu ascendent în Mistreț

Vom asista astfel pe parcursul anului la energii generate de Tigru și Mistreț, supunându-ne în anumite perioade ale anului unor pedepse pe nedrept (cu precădere în lunile Mai-Iunie, dar și în luna August-Septembrie, însă nici începutul de an Februarie- Martie si sfârșitul Noiembrie- Decembrie, nu vor fi străine de energia de pedeapsă). Această energie blocantă ne poate face să avem amânări și blocaje la nivelul zonei de business și imagine a țării noastre dar și la nivel de parteneriate/relații și sănătate.

Se pot realiza adesea certuri și neînțelegeri între părinți și copii, între parteneri/de business. Însă vor exista momente de...

Citește tot articolul pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...


pixel