ACESTA este CEL MAI MIC hoț de DIAMANTE din lume VIDEO
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Diamantele aceste pietre sclipitoare și geometrice sunt fascinate și atrag ochiul dar valoare acestora atrage și hoții.

Nu de puține ori auzi de magazine de bijuterii care au fost jefuit, cele mai celebre fiind în ultimul timp cele executate cu precizie de echipe foarte bine organizate de hoți care pleacă cu prada în mai puțin de 60 de secunde.

Despre hoțul despre care vom vorbi putem spune că este unul foarte neobișnuit. Se știe că există păsări care sunt atrase de lucrurile strălucitoare pe care le iau și le duc în cuiburi, însă de o furnică să fure diamante încă nu am auzit sau văzut până când am dat peste o filmare care arată cum o astfel de insectă pleacă cu un diamant.

Un diamant ENORM, descoperit în Botswana

Furnica este hotărâtă să plece cu prețioasa piatră însă este neclar ce ar putea face cu aceasta sau la ce i-ar putea servi. Cert este că este hotărâtă să plece cu prada.

Despre furnici se știe că pot ridica obiecte de 5.000 de ori mai grele decât propria lor greutate.

Piața diamantelor cunoaște o nouă scumpire după ce De Beers a ridicat din nou prețurile pentru diamantele sale brute, deoarece recuperarea industriei din acest an nu prezintă semne de încetinire.

Producătorul de top a crescut prețurile cu aproximativ 5% la vânzările sale din iulie, care au avut loc săptămâna aceasta, majoritatea creșterilor fiind concentrate în jurul pietrelor de calitate superioară, potrivit oamenilor familiarizați cu această chestiune, care au cerut să nu fie identificați discutând informații private. Unitatea Anglo American Plc a majorat prețurile la aproape fiecare vânzare în acest an, contribuind la compensarea unei prăbușiri a vânzărilor în 2020, deoarece pandemia Covid-19 a adus lumea diamantului într-un punct mort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...


pixel