Adevărul care sperie! ”Nu vă gândiți la o Rusie după Putin”!
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Kremlin, locul de muncă al președintelui Putin
Kremlin, locul de muncă al președintelui Putin
Prezent la lucrările Forumului economic mondial de la Davos, un ministru rus a recomandat interlocutorilor săi să nu se gândească la o ”Rusie după Putin”. Declarație care a stârnit hohote de râs.

Străduindu-se să ofere un răspuns cât mai potrivit, astfel încât să nu stârnească speculații, ministrul rus al dezvoltării economice, Maksim Oreșkin, a afirmat, întrebat fiind dacă este cazul ”să începem să ne gândim la o Rusie după Putin”, că problema nu trebuie abordată așa.

”Trebuie să ne gândim nu cum va fi Rusia după Putin, ci cum va fi ea după noi toți”, a spus oficialul, spre amuzamentul celor din sală. Continuându-și ideea, el a subliniat că orice exercițiu de imaginație ar trebui să se refere la o ”Rusie în 2050, în 2100 și așa mai departe. Trebuie să ne gândim ce putem face astăzi pentru ca țara noastră să aibe un viitor”, a adăugat Oreșkin, menționând că el are 36 de ani, iar Putin a împlinit 66.

Citește și Pensie prezidențială. Vladimir Putin, un om demodat

”Sunt ceva mai tânăr decât el”, a explicat ministrul rus, enumerând dintre prioritățile momentului ”obținerea de rezultate concrete în afaceri mici, care nu se văd la nivel geopolitic”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel