Adrian Câciu: Peste 5 zile este posibil să intrăm în epoca segregării pe principii medicale
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Adrian Câciu, ministrul propus al Finanțelor
Adrian Câciu, ministrul propus al Finanțelor
Adrian Câciu este foarte sceptic în privința modului de abordare a guvernului în ceea ce privește următoarea perioadă care va funcționa starea de alertă.
Economistul este de părere că: ”Peste 5 zile veți realiza că măsurile de relaxare au fost în interiorul perioadei de stare de urgență” și mai crede că, ”Începând din 15 mai este posibil să intrăm în epoca segregării pe principii medicale”.
 
Adrian Câciu mai spune că ”se pierde controlul rațiunii” și că: ”dacă se mai chinuie unii care nu înțeleg cum funcționează o societate și o economie să ne salveze, avem toate șansele să murim cu toții. De foame sau de alte boli provocate de măsurile impuse”.

Citește: Stare de alertă. Cine va sta în carantină la intrarea în țară după 15 mai

Câciu mai explică faptul că: ”potrivit simulărilor lineare făcute asupra dinamicii populației României pe ultimele 4 luni au fost circa 83.000 de decese în Romania din cu totul alte cauze, decese și drame de care nu vorbește nimeni”.
 
Economistul critică și INS pentru că: ”a cam uitat să pună comunicatele lunare pe subiect” și mai spune că ”nu avem date oficiale pentru că este o reală conspitație a tăcerii pe subiect”.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel