Ai mult timp liber la dispoziție? Uite cum poți face bani
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Posibilitate să câștigi mai mulți bani
Posibilitate să câștigi mai mulți bani
De multe ori căutam un venit suplimentar care să ne acopere nevoile financiare și nu știm că avantajele sunt chiar la noi. Pe lângă job-ul full time la care deja ești angajat, sunt o mulțime de alte modalități prin care poți obține venituri extra. Așadar, iată cum ai posibilitatea să câștigi mai mulți bani, petrecând doar câteva ore pe săptămână, în timpul liber.

Deschiderea unei afaceri de anvergura poate duce la investiții majore, iar dacă încă nu ești pregătit din punct de vedere financiar pentru a le acoperi, atunci cu siguranță ți-ar prinde bine câteva idei de afaceri pe care să le materializezi de acasă, în timpul liber. Le poți începe oricând, fără să fii nevoit să investești bani, doar timp, un laptop și o conexiune la internet deoarece întreaga activitate are legătură cu mediul online.

Idei de afaceri mici pe care le poți administra ușor

 Scrie articole

Platforma de content, respectiv conținut specializat s-a dezvoltat tot mai mult. Multe companii, dar și publicații online au nevoie de persoane dedicate, cu o pregătire în domeniu, care să fie dispuși pentru colaborări. Este o idee de afacere pe care o poți face oricând în timpul liber, mai ales că nu îți ocupa mult timp. Veniturile suplimentare sunt calculate în funcție de numarul de articole scrise. Dacă ești pasionat de scris, atunci totul este cu mult mai ușor. Poți avea acces la blog-uri sau reviste care își desfășoară activitatea numai în mediul online. Este o idee pe termen lung, dar și o sursă financiară constantă deoarece mediul online nu încetează niciodată să ne surprindă.

Social media

Marile companii și agențiile de publicitate au în permanență nevoia de un om dedicat site-urilor de socializare. Asta înseamnă postări directe pe paginile de social media, răspunsuri în timp util consumatorilor curioși, dar și alte informații care necesită în mod constant un update. Vei fi un administrator al paginilor de socializare, mai exact te vei ocupa de tot ce înseamnă mediul online al companiei. Acest task nu poate să îți consume decât câteva ore pe săptămână, însă poate să îți aducă venituri substanțiale.

Creează site-uri

Dacă ești priceput și pasionat de tot ce înseamnă grafică și design, atunci ar trebui să începi să muncești pentru tine. Sunt o mulțime de companii care caută să își creeze un site pentru promovare, iar aceasta poate fi soluția unui mic business. Îți poți face propriul portofoliu de clienți, care să te recomande mai departe, în cazul altor companii care au nevoie. Vei fi un specialist care se ocupă de formarea paginilor de prezentare a produselor sau a întregi companii și te vei ocupa și de întreaga mentenanță a site-ului. Poți câștiga sute de euro lunar făcând ce îți place, fără să îți ocupe mult timp. 

În timp, pasiunea se poate transforma ușor într-o afacere, mai ales atunci când ai acumulat cunoștințele și abilitățile necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel