Al doilea cutremur puternic al zilei VIDEO
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Oamenii au ieșit în stradă de teama cutremurului
Oamenii au ieșit în stradă de teama cutremurului
Un cutremur puternic s-a produs sâmbătă în nordul Italiei. Institutul Național de Geofizică din Italia anunță că seismul a avut epicentrul în zona de vest a orașului Bergamo.

Potrivit datelor oficiale, cutremurul a început la ora 11.30 și a avut magnitudinea 4,4. Adâncimea a fost stabilită la doar 26 de kilometri.

Epicentrul seismului a fost în Bonate Sotto, un oraș din Bergamo cu aproximativ 6.000 de locuitori.

La Milano, cutremurul a fost resimțit atât de tare încât clădirile s-au zguduit, iar unii oameni au ieșit în stradă. O școală secundară din cartierul Città Studi a fost evacuată. De asemenea, cutremurul a fost resimțit clar în toată provincia Bergamo și Brescia, precum și în zona Pavia, Como și Brianza.

Cutremur puternic în această dimineață

Carlo Previtali, primarul din Bonate Sotto, orașul din zona Bergamo care a fost epicentrul cutremurului, a declarat că: "Eram în biroul meu în momentul cutremurului, l-am simțit, dar nu prea mult. Am ieșit afară și nu era nicio alarmă în sat, nici oamenii nu intrau în panică. Previtali a vorbit despre o situație calmă în sat, adăugând: "Vom verifica clădirile pentru a ne asigura că nu există clădiri deteriorate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel