Alexandru Cumpănașu, avere de invidiat! Ce venituri are
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Averea lui Cumpănașu îl poate face invidios și pe un director de multinațională
Averea lui Cumpănașu îl poate face invidios și pe un director de multinațională
Alexandru Cumpănașu are o avere  consistentă, veniturile sale putând face invidios orice șef de companie privată. Candidatul la președinție are un venit lunar de 19.000 de euro iar soția sa câștigă 10.000 de euro.

Cumpănașu, pe numele căruia BEC a depus o sesizare pentru suspiciuni de fraudă cu semnături, deține 3 terenuri intravilane, dintre care un teren aparține soției, toate fiind achiziționate în anii 2014, 2016 și 2017. Alexandru Cumpănașu este proprietarul a 7 case și 2 autoturisme, între care un Mercedes fabricat în 2018, iar în conturi are 260.000 de lei și 17.000 de euro. 

Crima din Caracal. Testele ADN confirmă că oasele calcinate sunt ale Alexandrei Măceșanu

De la Asociația pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580.000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvern, tot drepturi de autor, în valoare de 300.000 de lei. 

Cumpănaşu a contrzactat și trei credite, dintre care, cel mai mare este de peste 200.000 de lei. La categoria venituri, candidatul la prezidenţiale are alături de soţie nouă salarii care, în total, însumează aproximativ 474.000 de lei, două alocaţii de stat pe numele copiilor, ambele de 3.600 de lei pe an.

Venitul anual al lui Alexandru Cumpănașu se ridică la 1,1 milioane de lei.

Vezi aici declarația de avere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel