Amenzi usturătoare dacă parchezi și nu cumperi nimic. Unde se întâmplă
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Sediu central din Viena al OMV
Sediu central din Viena al OMV
Lidl practică deja în România amendarea pentru cei care își lasă mașina în parcare mai mult de o oră. Se pare că practica devine tot mai populară astfel că OMV a decis să facă acest lucru și în Austria, unde mai mulți români au primit amenzi de peste 200 de euro.

Un celebru lanţ de benzinării care este prezent şi pe piaţa din România a amendat mai mulți români, pentru că au parcat în benzinărie fără să facă nici un fel de consumaţie.

Pentru moment se pare că vizate sunt persoanele din zona Linz. Amenda primită este de 231.30 euro. Până în acest moment este vorba despre cel puţin doi români care au primit o astfel de amendă.

Din informaţiile furnizate de Erich Mocanu, fondatorul organizaţiei AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria şi Germania, amenzile sosesc prin poştă şi sunt trimise de un avocat al marii companii.

„Amenda vine prin poştă şi conţine tot: număr de înmatriculare, data la care s-a întâmplat. Chiar nu-mi vine să cred că se întâmplă aşa ceva.  O să merg în Austria şi o să mă fac că nu-mi găsesc portofelul în benzinărie şi o să plec. Sunt foarte curios că se va întâmpla. Este inacceptabil aşa ceva, după ce Austria a tăiat şi alocaţiile românilor vine şi cu o astfel de măsură,” a spus Erich Mocan.

În România, Lidl apelează la firma de securitate SGS pentru verifica parcările și a amenda șoferii.

Citește și: OMV a preluat operaţiuni ale grupului Shell, pentru 578 milioane de dolari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel