ANAF anunţă controale la florării, până pe 8 martie
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Acţiuni de supraveghere și controlul împotriva fraudelor în industria comerțului cu plante ornamentale și flori.

În intervalul 29 februarie - 8 martie, inspectorii de la Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) vor desfășura activități de supraveghere și control asupra contribuabililor din sectorul comerțului cu plante ornamentale și flori, anunţă ANAF.

Aceste operațiuni vizează monitorizarea întregului lanț de tranzacționare, de la achizițiile interne, intracomunitare sau de import, până la vânzarea către clienții finali, fie ei persoane fizice sau juridice.

Verificările antifraudă sunt rezultatul analizelor de risc și a eforturilor specifice desfășurate de inspectorii DGAF în lupta împotriva activităților economice ilicite.

Acțiunile DGAF sunt concentrate pe prevenirea, identificarea și combaterea evaziunii fiscale, cu scopul de a sprijini creșterea colectării și de a asigura un mediu concurențial echitabil, care să faciliteze activitatea contribuabililor onești, transmite ANAF.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

INS vine cu o veste bună privind rata inflației

Cele mai recente cifre publicate de INS privind rata...

Claude, concurent al ChatGPT, a ajuns în Europa

Anthropic a anunțat, în noaptea de luni spre marți,...


pixel