ANAF scoate la vânzare un apartament al lui Ioan Becali
Autor: Matei Ion | 15 Martie 2023, 22:38
Un apartament al lui Ioan Becali este scos la licitație de ANAF
Un apartament al lui Ioan Becali este scos la licitație de ANAF
ANAF anunță că scoate la vânzare prin licitație un apartament care aparținut lui Ioan Becali și care a fost sechestrat de fisc.

ANAF a publicat anunțul în care se spune că în data de 5 aprilie 2023 la ora 14:00 se scoate la licitație un apartament format din trei camere și dependinţe ”conform actelor de proprietate şi format din 5 camere şi dependinţe conform documentaţiei cadastrale avizată de OCPI Bucureşti, cu o suprafaţă utilă de 113,91 mp şi o suprafaţă utilă totală de 118,12 mp, conform măsurătorilor cadastrale, precum şi cota indiviză din părţile şi dependinţele comune ale imobilului, teren aferent indiviz în proprietate în suprafaţă de 90,31 mp, situat la etaju1 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, pe Calea Floreasca nr. 91-97, Bl. F1, Et. 1, Bucureşti, sector 1, număr cadastrat 251538-C1-U42”.

Ioan Becali, fost impresar de fotbal, a fost încarcerat în 20 februarie 2018, după ce instanţa supremă l-a condamnat definitiv în dosarul mitei pe care a dat-o fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a-l achita în dosarul Transferurilor, iar în 15 martie Judecătoria Slobozia a decis eliberarea lui condiţionată.

Lovitură pentru Gigi Becali. Nou dosar la DNA pentru spălare de bani

Două persoane sunt urmărite penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru spălare la de bani, într-un dosar în care se verifică supraevaluarea unui teren de peste 20 de hectare care făcea obiectul unui dosar de despăgubire la ANRP, informează DNA.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că ar fi vorba de omul de afaceri George Becali şi de nepotul acestuia Vasile Geambazi.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus extinderea urmăririi penale faţă de două persoane, oameni de afaceri, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor, fapte presupus a fi săvârşite în perioada 2014-2019.

Anterior, arată DNA, în aceeaşi cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un evaluator desemnat de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, cu consecinţe deosebit de grave. Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Se cere închiderea celui mai mare câmp gazifer din Europa

Șeful Shell Olanda consideră că guvernul Țării de Jos ar...

Cum vă ajută ChatGPT să vă planificați vacanța

Recomandări de hoteluri, rezervări de bilete......

Noua ordine mondială și ce înseamnă BRICS

Acronimul a început ca un termen oarecum optimist pentru...

Grevele din Franța scumpesc gazele în Europa

Preţurile de referinţă la gaze naturale în Europa au...

România va ajunge la 34% surse de energie regenerabilă

România şi-a asumat ca surse de energie regenerabilă o...

Ikea, la un pas de vânzarea fabricii din Rusia

Tranzacţia a ajuns pe ultima sută de metri.

EximBank își schimbă numele

Banca de Export Import a României - EximBank SA va deveni Exim Banca...

Crossuri externe