ANAF vinde 12 bunuri imobile și mai multe bijuterii

Autor: Matei Ion
Data publicării:
Licitație ANAF pentru lucruri confiscate
Licitație ANAF pentru lucruri confiscate
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri Bucureşti, licitaţii publice pentru vânzarea unor bunuri imobile şi a unor obiecte din metale şi/sau pietre preţioase, a anunţat miercuri instituţia.

Astfel, în 15 februarie 2023, ora 10:00, are loc licitaţia pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la preţul total de pornire a licitaţiei de peste 2,2 milioane de lei.

Totodată, în 16 februarie 2023, ora 11:00, are loc licitaţia pentru valorificarea a 34 grupuri care cuprind obiecte de natura metalelor şi/sau pietrelor preţioase la valoarea totală de pornire a licitaţiei de peste 1,5 milioane de lei.

Anunţurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului şi cuprind toate informaţiile necesare înscrierii la licitaţie.

Totodată, ANAF, prin Direcţia executări silite cazuri speciale, a realizat încasări la bugetul de stat de peste 600.000 de lei, în doar patru zile, sumă ce reprezintă contravaloarea a 28 de cauţiuni depuse, la instituţii de credit, de diverşi operatori economici, la dispoziţia Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, şi care nu au fost solicitate să fie restituite în termenul legal.

Citește și:

ANAF, cu ochii pe cei cu averi mari dar și rudele acestora

Un proiect de ordin pus în dezbatere de ANAF prevede monitorizarea separată a celor cu averi mari cât și a rudelor acestora.

Estimările cu privire la averea deținută de persoanele fizice sunt realizate pe baza datelor și informațiilor deținute sau obținute de Agenția Națională de Administrare Fiscală, cu privire la următoarele elemente:

• bunuri imobile - deținerile de proprietăți imobiliare, rezultate din declarațiile informative privind impozitul pe veniturile din transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal, a informațiilor din declarații de avere sau obținute în baza protocoalelor de schimb de informații încheiate de ANAF cu unitățile deținătoare;

• bunuri mobile;

• active financiare;

Toate aceste persoane vor fi incluse într-o listă care este una similară cu cea a firmelor mari și o listă a firmelor mijlocii, însă este încă neclar dacă lista va fi publică sau privată. Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Sondă / FOTO: Freepik

Producţia de ţiţei a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat datele...

CEC Bank
Donald Trump și lideri ai lumii / Ilustrație DCBusiness / Foto: Casa Albă și G10
Analizând tot felul de date / FOTO: Freepik
Recep Tayyip Erdogan și Vladimir Putin / Foto: Kremlin.ru
Știrile dimineții / Foto: Freepik

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Astăzi vă aducem în atenție subiecte de mare impact din...

Kremlinul moscovit / FOTO: Freepik
Haier
Bursă / Foto: Freepik
Eoliene și panouri solare / Foto: Freepik
La aproape șanse ani de la deschiderea procedurii de insolvență
Registrul Comertului
Bărbat furios cu un telefon în mână
Decizia tribunalului
Asigurare RCA
Banca Centrală Europeană
Dolari și ruble
Președintele SUA Joe Biden este furios pe saudiți / Foto: Casa Albă
Ministerul Finanțelor
Donald Trump / Foto: Arhiva Casei Albe / Flickr
Bursa de Valori de la București / FOTO: Facebook
Foto: Pexels.com
Bani / FOTO: Freepik
foto: pexels.com
Donad Trump în timpul unei vizite la zidul de la granița cu Mexic

pixel