Android: Ce se schimbă pe smartphone-ul tău
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Android / FOTO: Freepik
Android / FOTO: Freepik
Într-o postare, Google a dezvăluit noi funcții pentru Android. Un fel de curățenie la începutul verii...

Cu excepția smartphone-urilor Samsung

După cum explică Google, va fi foarte ușoară conectarea unui telefon Android la un Chromebook sau o tabletă, grație noii funcții numite „Instant Hotspot”. Nu va mai fi nevoie de parolă, așa cum este cazul acum. Singurul dezavantaj, și unul mare: această funcție nu va funcționa pe telefoanele Samsung.

Editarea mesajelor după trimiterea acestora

Observasem deja acest lucru în versiunea beta a Google Message, dar acum este confirmat oficial: va fi posibilă editarea mesajelor RCS trimise către Google Message, dar nu pentru foarte mult timp: doar cincisprezece minute pentru a corecta eventuala gafa uriașă pe care ați făcut-o. Deci, de preferat este recitirea „SMS-ului” de două ori...

Deschiderea mașinii!

Credeți sau nu, cu Android, există deja posibilitatea de a vă transforma pur și simplu telefonul... în chei de mașină! Datorită acestei funcții, poți deja să deschizi și să închizi ușile mașinii tale, sau chiar să o pornești... Ei bine, asta depinde de mașina pe care o posezi. Tocmai de aceea Android a semnat contracte cu noi mărci: Mini, Polestar și Mercedes-Benz (deocamdată, singura marcă care a permis acest lucru a fost BMW).

Numai în Germania și SUA

Unele caracteristici sunt puțin… limitate geografic. De exemplu, o nouă funcție vă permite să plătiți cu PayPal pe Google Wallet, cu un ceas conectat. Dar, din păcate, acest lucru va fi disponibil doar în Germnia sau Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Foate firmele, obligate să accepte plata cu cardul

Începând cu 16 iunie, Legea 406/2023 impune firmelor,...

Revolut se pregătește să vândă multe acțiuni, înainte de IPO

Compania are în vedere să vândă acțiunile, în valoare de...

Noi beneficiari ai normei de hrană. Modificare a OG 26/1994

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Dan Vardie: "Mașinile diesel nu mai au viitor"

Dan Vardie, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi...


pixel